ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

«Ψήνεται» πρόταση για δύο «μικρούς» γεν. 2000 στην Γ’ Εθνική

Ένα βασικότατο κομμάτι του σχεδιασμού των ομάδων της Γ’ Εθνικής είναι η χρησιμοποίηση των «μικρών» και φαίνεται ότι πάμε για νέα δεδομένα σε σχέση με την περσινή περίοδο, με δύο “μικρούς” γεν. 2000 να παίζουν στην βασική 11άδα.

Μάλιστα ο α’ αντιπρόεδρος της ΕΠΣΗ Γιώργος-Πλούταρχος Κουτεντάκης, μετέφερε στα αρμόδια στελέχη την αγωνία και τον προβληματισμό των σωματείων της Κρήτης για το τι θα γίνει με το πρωτάθλημα και με την νέα προκήρυξη.

Ο Γ.  Κουτεντάκης στάθηκε ιδιαίτερα στην χρησιμοποίηση των “μικρών” από τις ομάδες της Γ’ Εθνικής και μέσα από τις επαφές που έγιναν στην Αθήνα, προκύπτει ότι η εισήγηση της Επιτροπής Διοργανώσεων στην αυριανή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ θα είναι η χρησιμοποίηση στην 11αδα καθ΄ όλη τη διάρκεια του αγώνα δύο «μικρών» γεννηθέντων το 2000 και νεότερων!

Να τονίσουμε ότι πέρυσι η προκήρυξη ανέφερε για έναν «μικρό» του 2000 στην 11άδα των ομάδων της Γ’ Εθνικής. Φέτος η Επιτροπή Διοργανώσεων και λόγω των προβλημάτων που έχει επιφέρει η πανδημία του κορωνοϊού, αποφάσισε να μην αυξήσει το ηλικιακό όριο και να διατηρήσει την ηλικία γεν. 2000 αλλά να είναι υποχρεωτική η χρησιμοποίηση δύο «μικρών» στην 11αδα…