ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Το συγκινητικό "αντίο" του Νίκου Σαλτουρίδη στον Γιώργο Γεωργιάδη

Συγκινητικό είναι το "αντίο" του πρώην προέδρου των Τρικάλων Νίκου Σαλτουρίδη, στον παλαίμαχο παίκτη και πρώην πρόεδρο του Μεγάλου Αλεξάνδρου, Γιώργο Γεωργιάδη, ο οποίος έφυγε από την ζωή της περασμένη Παρασκευή.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει σε ανάρτησή του στο fb:

Αποχαιρετούμε σήμερα τον Γιώργο, που για εμένα και για όλους εμάς της γενιάς μου ήταν, τότε στο τέλος της 10ετίας του '60 και στις αρχές του '70, ένας από τους ‘’Ήρωες της Κυριακής μας’’. Από τις μεγάλες μορφές του Τρικαλινού ποδοσφαίρου και ηγετική φυσιογνωμία των πρώτων χρόνων της ομάδας. Τότε που στο χωριό η ποδοσφαιρική Κυριακή ήταν ένα είδος ιεροτελεστίας και τα κυριακάτικα απογεύματα γεννούσαν ‘’Της Κυριακής τα είδωλα’’. Τότε, στη ρομαντική εποχή του ποδοσφαίρου, που οι παίκτες εκτός από ινδάλματα, ήταν κάτι ξεχωριστό και αρκετά ψηλά στην εκτίμηση της τοπικής κοινωνίας.

Από τα εξέχοντα μέλη της Ιστορίας του ‘’Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ’’ ο Γιώργος, διετέλεσε και Πρόεδρος της ομάδας (1979-80), έχοντας για ποδοσφαιριστές όλους εμάς της γενιάς μου, που μεγαλώσαμε θαυμάζοντας αυτόν και τους συμπαίκτες του και που είχαμε την τύχη και τη χαρά να πάρουμε τη ‘’σκυτάλη’’ απ΄ αυτούς.

Και με αφορμή το ‘’φευγιό’’ του Γιώργου, μια βουτιά στον ωκεανό των ποδοσφαιρικών αναμνήσεων με ένα φωτογραφικό αφιέρωμα (από το αρχείο μου) με πολύ σεβασμό στο Γιώργο και στους συμπαίκτες του. Ένα αφιέρωμα σε όλους εκείνους τους ποδοσφαιριστές των πρώτων χρόνων της ομάδας που έβαλαν τις βάσεις (μαζί με σημαντικούς παράγοντες) για τη μετέπειτα πορεία της ομάδας, τους ποδοσφαιριστές εκείνους που μας πρόσφεραν υπέροχες ποδοσφαιρικές στιγμές, αγαπήθηκαν πολύ από τους φιλάθλους της εποχής εκείνης και έκαναν εμάς τους λίγο νεώτερους να αγαπήσουμε με πάθος το ποδόσφαιρο.

Ταξίδεψε στην αιωνιότητα όπου θα συναντήσει δικούς του ανθρώπους, συμπαίκτες που ’’έφυγαν’’ νωρίς, αλλά και πολλούς φίλους μας που αγάπησαν και υπηρέτησαν τον Σύλλογο.

Αντίο φίλε…