ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Δ. Πρίντζιος: "Πετύχαμε μια πολύ σημαντική νίκη"

Μετά τη νίκη της ομάδας του επί της Μεσοποταμίας, ο τεχνικός του Μ. Αλέξανδρου Τρικάλων, Δημήτρης Πρίντζιος δήλωσε στο kerkidasport.gr τα εξής:

"Πετύχαμε μια πολύ σημαντική νίκη στην προσπάθεια που κάνουμε για την παραμονή στη Γ' Εθνική, απέναντι σε μια ομάδα που ήρθε να παίξει ελεύθερα μην έχοντας να χάσει κάτι. Το άγχος και η πίεση για την νίκη ήταν ο σημαντικότερος αντίπαλος για τους παίκτες μου στο σημερινό παιχνίδι. Ο αντίπαλος μας έβαλε δύσκολα όταν και προηγήθηκε από μια αδράνεια των αμυντικών μου και ένα πολύ όμορφο γκολ σε εκτέλεση στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού.

Στη συνέχεια πιέσαμε πολύ τον αντίπαλο, καταφέραμε να ισοφαρίσουμε σχετικά γρήγορα σε μια όμορφη και οργανωμένη επίθεση με τον Παρσόπουλο, αλλά και να χάσουμε πολλές ευκαιρίες για να πάρουμε ακόμα και το προβάδισμα πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου, όμως δεν τα καταφέραμε.

Στο δεύτερο ημίχρονο συνεχίσαμε την πίεση που καρποφόρησε με το γκολ του Χαλβατζή, ο οποίος μόλις είχε περάσει στον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα να πανηγυρίσουμε μια πολύ σημαντική νίκη. Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την νίκη τους στο σημερινό παιχνίδι".