Κέρδισε τη Μεσοποταμία ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων

Νίκη παραμονής πέτυχε ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων, απέναντι στην Αστραπή Μεσοποταμίας με σκορ 2-1, για την 25η αγωνιστική του δευτέρου ομίλου της Γ' Εθνικής κατηγορίας.

Με το καλημέρα η Αστραπή Μεσοποταμίας προηγήθηκε στο σκορ. Ήταν το 6’  όταν το διαγώνιο σουτ του Στασινόπουλου, που δεν μπόρεσε να βγάλει ο Αργυρόπουλος, κατέληξε στα δίχτυα του για το 0-1.

Η απάντηση για τους Τρικαλινούς ήρθε σχετικά γρήγορα, όταν στο 17’ ο Παρσόπουλος εκμεταλλεύτηκε σέντρα του Βλάχου από αριστερά και με προβολή έφερε το παιχνίδι στα ίσια.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι συνέχισαν να έχουν την κυριαρχία και στο 61’ πέτυχαν την ανατροπή, όταν ο Χαλβατζής έστειλε από κοντά τη μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 2-1.

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων: Αργυρόπουλος, Μπαντής, Βλάχος, Χατζόπουλος, Πέικος, Τσιρίδης, Αβραμόπουλος, Κιρκιλιανίδης (86’ Αναδολού), Ντος Σάντος (90’ Σωτηράκης),  Φουρτζίου (60’ Χαλβατζής), Παρσόπουλος (75’ Πίκος)

Αστραπή Μεσοποταμίας: Κράτσιας, Παλαιοδήμος, Καραμανίδης, Σιοπόβου,  Ψωμιάδης, Χότζα, Παπαθανασίου, Κοκοβίδης, Ταρέλι (60’ Χάντρι), Στασινόπουλος, Βασιλειάδης (76’ Καραπαρίδης).

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΗΝ "ΚΕΡΚΙΔΑ" ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 23/2...