ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ανώμαλη προσγείωση για τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων!

Βαριά εντός έδρας ήττα με 4-0 γνώρισε ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων από τον Θερμαϊκό Θέρμης, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Γ' Εθνικής κατηγορίας.

Η ομάδα του Δημήτρη Πρίντζιου προσγειώθηκε... ανώμαλα μετά τη νίκη της πρεμιέρας στη Φλώρινα, πραγματοποιώντας πολύ κακή εμφάνιση στο πρώτο ματς μπροστά στο κοινό της.

Το σκορ για τον Θερμαϊκό άνοιξε στο 13' με δυνατό σουτ του Αχαλινόπουλου, ενώ στο 22' ο Μαυρομάτης πλάσαρε εύκολα τον Αργυρόπουλο για το 0-2.

Ο Χαλβατζής στο 33' και ο Καπετάνος στο 56' έχασαν σημαντικές ευκαιρίες να βάλουν τους γηπεδούχους ξανά στο παιχνίδι και επτά λεπτά αργότερα ο Θερμαϊκός σφράγισε τη νίκη του πετυχαίνοντας και τρίτο τέρμα. Σκόρερ αυτή τη φορά ήταν ο Κράββαρης με κεφαλιά, ενώ στο 77' μπήκε το «κερασάκι» στην τούρτα της επικράτησης του Θερμαϊκού με τον Μαυρομάτη να διαμορφώνει το τελικό 0-4.

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ (Πρίντζιος): Αργυρόπουλος, Ατανάσοφ, Βλάχος, Τσιρίδης, Πέικος, Αβραμόπουλος, Πίκος (30’ Χαλβατζής), Καπετάνος (57’ Κοσέογλου), Παρσόπουλος (68’ Μπαντής), Λίτσι, Σωτηράκης (62’ Κιρκιλιανίδης).

ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΘΕΡΜΗΣ (Δούμας-Μπούρκας): Παναγιωτίδης, Αγγελίδης, Ράτζα (70’ Πασιαρδής), Τρόκας, Μπατακόιας, Δοξάκης, Αχαλινόπουλος, Βλαχόπουλος (60’ Χαραλαμπίδης), Κράββαρης (78’ Μπαλικτσής), Μπικιάρης Ν. (62’ Μπικιάρης Ρ.), Μαυρομάτης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ "ΚΕΡΚΙΔΑ" ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 29/9..