ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Παπανώτας: "Αισθανόμαστε ικανοποίηση και περηφάνια"

Δύσκολη αποστολή έχει την Κυριακή η ομάδα των ΛΕΥΚΑΔΙΩΝ, η οποία πηγαίνει στη Νεοκαισάρεια για να αντιμετωπίσει τον τοπικό Αχιλλέα.

Μιλώντας για την συγκεκριμένη αναμέτρηση ο προπονητής των "κυανόλευκων" Νίκος Παπανώτας σημείωσε:

"Δεν θεωρώ έκπληξη την πορεία της Νεοκαισάρειας στη φετινή χρονιά. Είναι μια ομάδα που χτίστηκε εδώ και 2 χρόνια με υπομονή, μεράκι και πολύ καλό προγραμματισμό. Καταφέρνει να συνδυάζει τόσο το δημιουργικό όσο και το ανασταλτικό κομμάτι στον ίδιο βαθμό ιδιαίτερα στα τελευταία παιχνίδια και παίρνει τους βαθμούς που θέλει. Θέλω να δώσω τα συγχαρητήρια μου στον αξιόλογο πρώτα ως άνθρωπο και μετά ως προπονητή Αποστόλη Στύλο για την δυναμική που έχει δώσει σε αυτή την ομάδα.

Από την πλευρά μας βλέποντας την μεγάλη μάχη που γίνεται για την παραμονή στην κατηγορία ιστορικών και πολύ καλών ομάδων αισθανόμαστε ακόμη μεγαλύτερη ικανοποίηση και περηφάνια για την γρήγορη εξασφάλιση της παραμονής. Πιστεύω αν δεν είχαμε τους σοβαρούς τραυματισμούς αναντικατάστατων παικτών θα μπορούσαμε να ζητήσουμε κάτι καλύτερο αλλά σε αυτή τη χρονική στιγμή καλούμαστε να διαχειριστούμε μια περίεργη κατάσταση.

Επανέρχεται ο Βασίλης Γιαουτζής , ο Κώστας Έξαρχος και ο Χρήστος Παπαδόπουλος έχουν κάποιες μικροενοχλήσεις ενώ για ακόμα ένα παιχνίδι θα απουσιάζει ο Χρήστος Ζαρογιάννης".