ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Πλήγμα με Καψάλη στην Αγκαθιά!

Θετικά ήταν τα συμπεράσματα που έβγαλε ο προπονητής της Αγκαθιάς Σταύρος Κωστογλίδης στο φιλικό με το Παλαιοχώρι Χαλκιδικής, παρά την ήττα με 2-1.

"Παρουσιάσαμε μία πολύ καλή εικόνα, όχι τόσο τακτικά όσο στα τρεξίματα, με έναν δυνατό αντίπαλο που αγωνίστηκε με τον βασικό περσυνό του κορμό", τόνισε στο kerkidasport.gr ο νεαρός τεχνικός, ο οποίος ήταν φανερά στενοχωρημένος με τον τραυματισμό του Καψάλη, αφού μπορεί να στερηθεί η ομάδα του τις υπηρεσίες του έμπειρου αμυντικού για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.

Συνέχεια στα φιλικά θα δώσει η Νίκη αύριο Τρίτη 14/08 στις 8μμ στην Κουλούρα με αντίπαλο την τοπική ομάδα, ενώ το Σάββατο στην Αγκαθιά θα παίξει με αντίπαλο την Νεοκαισάρεια.
 
Στο φιλικό με το Παλαιοχώρι δεν αγωνίστηκαν οι Λιόλιος, Γιαζιτζόγλου λόγω τραυματισμού, οι οποίοι επανέρχονται σήμερα στις προπονήσεις της ομάδας.
 
Τέλος μία ακόμη μεταγραφή είναι στα σκαριά για την ομάδα της Ημαθίας. Συγκεκριμένα αναμένεται να εντάξει σήμερα στο δυναμικό της τον μεσοεπιθετικό Ανδρέα Ζαχαριουδάκη, που έχει εμπειρίες από το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής.