ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • Γ' ΕΘΝΙΚΗ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 2607 φορές

Πήρε Ρογγότη, κλείνει Ηλία η Αγκαθιά

Σε μία απόκτηση και μία ανανέωση προχώρησαν στην  νεοφώτιστη στην Γ’ Εθνική Αγκαθιά

Στην Αγκαθιά συνεχίζουν τις επαφές με παίκτες που τους ενδιαφέρουν, παίκτες  που είναι στην λίστα του προπονητή της Σταύρου Κωστογλίδη.

Νέο πρόσωπο στο ρόστερ της ομάδας είναι από χθες ο 22χρονος στόπερ Γιώργος Ρογγότης, ο οποίος την προηγούμενη περίοδο αγωνιζόταν στηνΛευκίμη της Κέρκυρας, ομάδα Γ΄Εθνικής.

Ο νεαρός μέσος κατά το παρελθόν ήταν αρχηγός της Κ20 της Βέροιας (ΦΩΤΟ), ενώ έχει φορέσει τη φανέλα της Λαμίας και του Αιγινιακού.

Επίσης συζητάει και όλα δείχνουν ότι μέχρι το βράδυ θα  δώσει το ο.κ. ο 22χρονος αριστερός μπακ χαφ Απόστολος Ηλίας, που ήταν συμπαίκτης του Ρογγότη στην Λευκίμη.

Να θυμίσουμε ότι ανανέωσε τη συνεργασία με τους Τριανταφυλλίδη, Πέτκο, Σιδηρόπουλο, ενώ συμφώνησε με τους δύο Αριδαιώτες Παπασυμεών και Παντελίδη, οι οποίοι όμως αντιμετωπίζουν ένα υπαρκτό πρόβλημα, αυτό της μεγάλης χιλιομετρικής απόστασης, αφού οι δύο παίκτες θα είναι αναγκασμένοι να διανύουν μία απόσταση περίπου 130 χιλμ σε καθημερινή σχεδόν βάση, μιας και δεν μπορούν να εγκατασταθούν στην Αγκαθιά λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Έτσι η περίπτωσή τους παραμένει σε εκκρεμότητα και τον τελικό λόγο θα τον έχουν οι ίδιοι οι παίκτες.