ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Εκλέχθηκε νέα διοίκηση στον ΦΑΣ Νάουσα (video)

O απολογισμός των πεπραγμένων του Φ.Α.Σ Νάουσα πραγματοποιήθηκε στην γενική συνέλευση που έγινε το απόγευμα της Τετάρτης (30/05) στην αίθουσα «Βέτλανς».

Τον απολογισμό της χρονιάς έκανε ο πρόεδρος Απόστολος Μπέκας, ο οποίος αναφέρθηκε στα όσα έγιναν την περασμένη σεζόν, η οποία ολοκληρώθηκε με τον υποβιβασμό της ιστορικής ομάδας στις ερασιτεχνικές κατηγορίες, αλλά και στο μέλλον των "κυανόλευκων" (δείτε το βίντεο που ακολουθεί).

Στον οικονομικό απολογισμό της χρονιάς που πέρασε, αναφέρθηκε ο γραμματέας του συλλόγου κ. Κερμανίδης, ενώ στην συνέχεια ακολούθησαν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου (δείτε το βίντεο που ακολουθεί).

Σε αυτό υπάρχουν άτομα που ήδη βρίσκονταν κοντά στην ομάδα, ενώ έχουν προστεθεί και νέα πρόσωπα που μπαίνουν πλέον ενεργά στο κομμάτι της διοίκησης.

Αναλυτικά το νέο διοικητικό σχήμα αποτελείται από τους εξής: Μπέκας Απόστολος, Γιαβάλκας Δημήτριος, Μπέκας Γεώργιος, Κερμανίδης Χρήστος, Νοϊδης Γεωργιος, Μπέκας Ιωάννης, Ελευθερόπουλος Αλέξανδρος, Πινακούδης Αθανάσιος, Τεληγιαννίδης Ηλίας, Γιατζιτζόπουλος Σταύρος, Γρηγορίου Ιωάννης, Χρόνη Ειρήνη, Καρατσιώλης Κωνσταντίνος, Ράντσιου Μαρία.

Τέλος, την ευκαιρία να ενημερώσει τους φίλους του Φ.Α.Σ Νάουσα για τις διεργασίες που γίνονται το τελευταίο διάστημα είχε ο Γιάννης Γρηγορίου που αναλαμβάνει πλέον ενεργό ρόλο στον Φ.Α.Σ Νάουσα.

Δείτε τις δηλώσεις του στο παρακάτω video και όσα είπε για τις επαφές του με τον δήμαρχο Νάουσας κ. Κουτσογιάννη αλλά και την βουλευτή Ημαθίας του ΣΥΡΙΖΑ κα. Καρασαρλίδου.

Πηγή: inaoussa.gr