ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Β. ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ: «Δεν έχω παράπονα από τα παιδιά»

Μετά το τέλος του αγώνα ΝΑΟΥΣΑ-Λαγκαδάς ο προπονητής των γηπεδούχων Βασίλης Ασλανίδης δήλωσε:

 « Ήταν ένα παιχνίδι που έγινε σε έναν πολύ δύσκολο αγωνιστικό χώρο. Σίγουρα τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά για την ομάδα μας εάν το γήπεδο ήταν σε καλύτερη κατάσταση, απέναντι σε έναν αντίπαλο που αδικεί και αυτόν η βαθμολογική του θέση, διότι η ομάδα του Λαγκαδά αποτελείται από παίκτες έμπειρους, είναι αρκετά χρόνια στην κατηγορία και είναι ένας δύσκολος αντίπαλος για τον καθένα.

Δεν έχω παράπονα από τα παιδιά, νομίζω ότι παλέψαμε το παιχνίδι και ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο έγινε η προσπάθεια από τα παιδιά. Έχω την εντύπωση ότι και το γκολ που πετύχαμε και ακυρώθηκε ότι ήταν κανονικό. Κάποιοι μιλούν με σιγουριά ότι ήταν γκολ, άλλοι ότι ήταν οφσάιντ, εγώ νομίζω ότι ήταν γκολ.

Η προσπάθεια των παιδιών ήταν πολύ μεγάλη, απέναντι σε έναν αντίπαλο που αξίζει και πρέπει να μείνει στην κατηγορία. Σε όλα τα τελευταία μας παιχνίδια έχουμε πολύ καλή παρουσία σαν ομάδα, έχουμε κερδίσει τις εντυπώσεις, αλλά δεν κερδίσαμε αυτό που πρέπει να κερδίσουμε, τους βαθμούς. Σίγουρα στενεύει ο κύκλος και οι βαθμολογικές απώλειες πρέπει να είναι περιορισμένες.

 Έχουμε παιχνίδια μπροστά μας να διορθώσουμε και νομίζω ότι στο τέλος θα πανηγυρίσουμε την παραμονή μας στην κατηγορία. Έχουμε δρόμο μπροστά, αλλά η θέληση των παιδιών είναι τέτοια  που με κάνει να αισιοδοξώ στο τέλος θα μείνουμε στην κατηγορία».