ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Παραίτηση Γ. Ντάμτσιου από τα ΤΡΙΚΑΛΑ

Ο Γιώργος Ντάμτσιος υπέβαλε την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία των ΤΡΙΚΑΛΩΝ μετά το άτυχο αποτέλεσμα της προηγούμενης αγωνιστικής, όπου η ομάδα του γνώρισε την ήττα εντός έδρας από τον Εδεσσαϊκό.

 Αυτή έγινε δεκτή από το Δ. Σ. μόλις σήμερα και ύστερα από προσπάθεια να τον πείσουν να παραμείνει, κάτι που δεν καρποφόρησε.

Διαβάστε την ανάρτηση του στην προσωπική του ιστοσελίδα στο Facebook για το θέμα της παραίτησης.

«Μετά από σχεδόν πέντε χρόνια αποχωρώ από την τεχνική ηγεσία του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων. Πέντε χρόνια στα οποία γνώρισα καταπληκτικούς ανθρώπους και έκανα πραγματικούς φίλους. Πέντε χρόνια στα οποία μου δόθηκε απλόχερα η ευκαιρία και η δυνατότητα να κάνω αυτό που αγαπάω. Μία διαδρομή που θα μείνει για πάντα χαραγμένη στο μυαλό μου και στην καρδιά μου.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους άμεσους συνεργάτες μου για την φετινή χρονιά. Πρώτα τον κόουτς Μάκη Αμπρικίδη για την άριστη συνεργασία και σχέση εμπιστοσύνης και εν συνεχεία τον προπονητή τερματοφυλάκων Θεοδωρακόπουλο Πρόδρομο, του φροντιστή Αλμπέρτο Ζαΐμη και τον γενικό αρχηγό Σάκη Λαγογιάννη. Επίσης τους ποδοσφαιριστές μου για τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν για την επίτευξη των στόχων της ομάδας. Όλα τα μέλη του διοικητικού Συμβουλίου για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου και την τρικαλινή κοινωνία και το φίλαθλο κόσμο που με έκανε να νιώσω Τρικαλινός.

Να αναφερθώ ειδικά σε κάποιους ανθρώπους και θα ήθελα να με συγχωρήσουν οι υπόλοιποι. Στον Νίκο Σαλτουριδη που ήταν ο άνθρωπος που με έφερε στα Τρίκαλα και επί τρία χρόνια είχαμε μία άψογη συνεργασία. Στον Τάκη Παπαδόπουλο, έναν άνθρωπο του ποδοσφαίρου, που τα τελευταία δύο έτη ήρθαμε πάρα πολύ κοντά και μοιραστήκαμε  τις ίδιες αγωνίες. Στο Σωκράτη Φετεινίδη  με τον οποίον πλέον μας συνδέει και μία άλλη σχέση, πέρα από την ποδοσφαιρική. Στον Τσουμάνη Νίκο που είναι φίλος. Τελευταίο άφησα τον Βασίλη Παπαδόπουλο, έναν άνθρωπο που με πιστεύει και με στηρίζει ποδοσφαιρικά και του εύχομαι να συνεχίσει για πολλά χρόνια να προσφέρει στον Μέγα.

Κλείνοντας θέλω να στείλω ένα μήνυμα. Η ομάδα απέχει τέσσερις βαθμούς από τη σωτηρία και βρίσκεται στους τέσσερις του κυπέλλου, ενώ απομένουν δύο μήνες για το τέλος της ποδοσφαιρικής περιόδου. Καλώ τους φιλάθλους, τη διοίκηση, τους ποδοσφαιριστές και με τη βοήθεια του καινούργιου προπονητή να εντείνουν τις προσπάθειες για να επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδας. Η σκέψη και η ψυχή μου θα είναι μαζί σας.

ΜΈΓΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΙΣΤΟΡΊΑ!»