ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Το αντίο του Κώστα Κωτσόπουλου στη ΝΑΟΥΣΑ

Τις τελευταίες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της ΝΑΟΥΣΑΣ έκανε μετά τον νικηφόρο αγώνα με την Καρδία, ο πρώτος σκόρερ της Κώστας Κωτσόπουλος, που ως γνωστόν πήρε μεταγραφή στον Ατρόμητο και απο σήμερα βρίσκεται στην Αθήνα.

Συγκεκριμένα ο Βεροιώτης επιθετικός ε'ιπε:

«Είναι μία ιδιαίτερη μέρα για μένα. Να ευχηθώ στην Καρδία, η οποία είναι μία πολύ καλή ομάδα με παίκτες με ταλέντο, να παλέψουν το πρωτάθλημα και να μείνουν στην κατηγορία.

Είμαι ενάμισι χρόνο στη Νάουσα, όταν με έφερε στην ομάδα ο κ. Μπέκας, που με πίστεψε. Τον ευχαριστώ πάρα πολύ γιατί σε ένα κομβικό σημείο του πρωταθλήματος μου αφήνει να κάνω το άλμα και δεν μου το στερεί.

Ευχαριστώ τη διοίκηση που μου στάθηκε όλο αυτό το διάστημα στις καλές άλλα και στις άτυχες στιγμές τους αγαπάω όλους, τον κόσμο ο οποίος με στήριξε και με ανέδειξε, θα τους έχω όλους μέσα στην καρδιά μου. Τους συμπαίκτες μου, που είναι όλα υπέροχα παιδιά θα τους κρατήσω όλους φίλους, τους εύχομαι υγεία. Ευχαριστώ και το προπονητικό τιμ που με βοήθησε.

Η Νάουσα έχει ομάδα με πολύ ταλέντο και θα βγουν και άλλοι παίκτες, είμαι σίγουρος γι’ αυτό. Είναι μία οικογένεια τα παιδιά αυτά, τους αγαπάω πάρα πολύ και τους εύχομαι καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα, που είναι μία δύσκολη κατηγορία με δύσκολα γήπεδα, τους εύχομαι να αντέξουν και του χρόνου να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο».