ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Επάνοδος Τζιμογιάννη, απόντες τρεις εναντίον Αλμωπού

Στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων επανήλθε η ομάδα του Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ. Μετά το ρεπό της Πρωτοχρονιάς, η πρώτη προπόνηση για το 2018 έγινε το πρωί της Τρίτης (2-1).

 Η προετοιμασία της ομάδας μας συνεχίστηκε σήμερα το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δ.Α.Κ. Νάουσας και θα ενταθεί τις επόμενες ημέρες ενόψει του εντός έδρας αγώνα με τον Αλμωπό Αριδαίας.

Στη διάθεση του προπονητή Βασίλη Ασλανίδη θα είναι ο Νίκος Τζημογιάννης, ο οποίος εξέτισε την τιμωρία του από κάρτες, ενώ αντίθετα δεν μπορεί να υπολογίζει στους τιμωρημένους (με κάρτες) Γρηγόρη Κυζιρίδη, Νίκο Ντινόπουλο και στον  Δημήτρη Γρηγοριάδη, λόγω του τραυματισμού στο χέρι.

Τον αγώνα με τον Αλμωπό Αριδαίας στο Δημ. Στάδιο Νάουσας (Κυριακή 7 Ιανουαρίου, ώρα 15:00), ορίσθηκε να διευθύνει ο διαιτητής κ. Τσακαλίδης Αλέξανδρος (ΕΠΣ Χαλκιδικής), με βοηθούς του κ.κ. Μαλανδρή Αθανάσιο και Κεχαγιά Δημήτριο (ΕΠΣ Χαλκιδικής).

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Η προπώληση εισιτηρίων στην τιμή των 5 Ευρώ θα συνεχιστεί και το 2018 σε όλους τους εντός έδρας αγώνες του Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ και θα γίνεται από τα εξής καταστήματα:

•             Καφενείο “Assist”, Βασ. Φιλίππου 20, Νάουσα

•             Καφέ “Σταυροδρόμι” (Πατσίκα), Ζαφειράκη & Δ. Βλάχου, Νάουσα

•             Καφενείο “Το στέκι”, Αλεξ. Χωνού 27, Νάουσα

•             Κατάστημα “Πλάτανος”, Αρ. Κοκκίνου & Καζαντζάκη (Γωνία), Νάουσα

Υπενθυμίζεται ότι, η διάθεση των εισιτηρίων στην τιμή των 5€ γίνεται ΜΟΝΟ από τα πιο πάνω καταστήματα, διευκολύνοντας την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ!