ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Αδικήθηκε η Αλεξάνδρεια, παραιτήθηκε ο Αναστασόπουλος

Στο παιχνίδι με το Παλαιοχώρι η Αλεξάνδρεια είχε να αντιμετωπίσει πολλές και σημαντικές απουσίες και σαν να μην έφτανε αυτό είχε απέναντί της και την κακή διαιτησία του Τσέτσιλα.

Ο διαιτητής από τα Γρεβενά αρνήθηκε πέναλτι στην Αλεξάνδρεια αλλά και το δεύτερο τέρμα των γηπεδούχων ήρθε από επιθετικό φάουλ.

Το παιχνίδι ήταν καλό σε γενικές γραμμές ωστόσο στο τέλος του αγώνα ο προπονητής της Αλεξάνδρειας Νίκος Αναστασόπουλος υπέβαλε στην διοίκηση της ομάδας την παραίτησή του.

 

Ο ΑΓΩΝΑΣ

Στο πρώτο μέρος η Αλεξάνδρεια ήταν σε σημεία καλύτερη από την ομάδα του Παλαιοχωρίου, με τους φιλοξενούμενους ωστόσο να πετυχαίνουν ένα γρήγορο τέρμα.

Στο 2΄ ο Κρίστι εκτέλεσε απευθείας φάουλ με την μπάλα όμως να φεύγει ελάχιστα άουτ.

Στο 10΄ μετά από κόντρες η μπάλα θα φτάσει στον Σιαπαβίλη ο οποίος με ωραίο ευθύβολο σουτ θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 0-1.

Δέκα λεπτά αργότερα ο Καρατζάογλου θα κάνει μια ωραία σέντρα για τον Κρίστι αυτός θα κάνει την κεφαλιά με την μπάλα να φεύγει ελάχιστα άουτ.

Στο 24΄ οι φιλοξενούμενοι θα χάσουν μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσουν τα τέρματά τους όταν ο Προβατίδης θα κάνει ωραία ατομική ενέργεια θα σουτάρει, με τον Κούζα να βρίσκει λίγο την μπάλα να χτυπάει στο δοκάρι και να καταλήγει κόρνερ.

Στο 43΄ ο Μυλωνάς θα μπει στην περιοχή θα ανατραπεί καθαρά με τον διαιτητή να μην δείχνει την καθαρή παράβαση πέναλτι.

Στο 45΄ ο Κρίστι θα φέρει το παιχνίδι στα ίσια όταν με απευθείας εκτέλεση φάουλ θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Παλαιοχωρίου κάνοντας το 1-1.

Στο 57΄ ο Αργυρίου έκανε την σέντρα για τον αφύλακτο Πέικο ωστόσο θα πεταχτεί την τελευταία στιγμή αμυντικός και θα διώξει την μπάλα.

Στο 60΄ ο Καρατζάογλου θα κάνει μακρινό σουτ με τον Παλαβράκη να μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια ενώ στο 68΄ μετά από κόντρες ο Δημητρόπουλος θα σουτάρει με την μπάλα να καταλήγει άουτ.

Στο 75΄ θα γίνει μια σέντρα μέσα στην περιοχή ο Κούζας θα βγει για να μπλοκάρει θα γίνει καθαρό φάουλ επάνω του η μπάλα θα φτάσει στον Τσιντογιάννη ο οποίος θα πλασάρει κάνοντας το 1-2.

Στο 85΄ η ομάδα του Λεωνίδα Μπίλη θα μείνει με 10 παίκτες όταν ο Σιμώνης θα αποβληθεί για εκτός φάσης χτύπημα σε αντίπαλό του.