ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Τριπλή αποτυχία στη Γ΄ για τις ομάδες της Ημαθίας

Τριπλή αποτυχία για τις ομάδες μας στα σημερινά παιχνίδια της 10ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής.

Δεν μπόρεσε η ΝΑΟΥΣΑ και στο γήπεδό της γνώρισε την ήττα, η οποία όμως ήταν άδικη, 1-2 από τον Ηρακλή, που προηγήθηκε με τέρματα που πέτυχαν στο 32'ο  Πτηνόπουλος και στο 41' ο Ρόβας. Μείωσε για τους Ναουσαίους ο μόνιμος σκόρερ τους Κωστόπουλος στο 48΄.

Αν και προηγήθηκε η ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ στο 25΄με τον Σκλιοπίδη, τελικά γνώρισε την ήττα 2-1 στην Καρδία από την τοπική ομάδα , με τέρματα που δέχθηκε στο τελευταίο 20λεπτο (71΄-86΄)

Με τέρμα που δέχθηκαν σχεδόν στην εκπνοή του αγώνα, τα ΤΡΙΚΑΛΑ έχασαν στο γήπεδό τους 0-1 (89΄) από την Αριδαία.

 

Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

2ος όμιλος

 (10η αγωνιστική)

Καμπανιακός- Παλαιοχώρι…… 0-2

ΤΡΙΚΑΛΑ- Αριδαία…………...0-1

ΝΑΟΥΣΑ-Ηρακλής……………1-2

Αγρ. Αστέρας-Πιερικός……….0-1

Μακεδονικός- Λαγκαδάς………2-0

Καρδία-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ……   2-1

Εδεσσαϊκός-Κιλκισιακός……   1-1

 

ΒΑΘΜΟΛΤΡΙΚΑΛΑ - ΑΛΜΩΠΟΣ

 

Και τι δεν έγινε… Επεισοδιακό παιχνίδι στα Τρίκαλα Ημαθίας, όπου συνέβησαν ουκ ολίγα. Τελικά, ο Αλμωπός επικράτησε με γκολ του Μεντί στο 85’ (0-1). Πάντως, το ματς είχε απ’ όλα. Κόκκινες κάρτες, χαμένο πέναλτι στις καθυστερήσεις, αλλά και γκολ προς το τέλος της αναμέτρησης.

Θα πρέπει να σημειωθεί, επίσης, ότι το ματς διεκόπη στο 60’, μετά την κόκκινη του Πετκάκη, αφού υπήρξε σύρραξη, λόγω διαμαρτυριών των γηπεδούχων προς τον διαιτητή. Στο 85’ ο Μεντί σκόραρε για τον Αλμωπό Αριδαίας και έδωσε τη νίκη στους φιλοξενούμενους, ενώ ο Γ. Κίτσας έχασε πέναλτι στο 93’! Ο σκόρερ του Αλμωπού αποβλήθηκε στο 90’. Επίσης, ένταση ακολούθησε και μετά το φινάλε του ματς, με τους γηπεδούχους να φωνάζουν για τη διαιτησία.

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ (Ντάμτσιος): Αργυρόπουλος, Συμπεθέρης (85’ Βαφειάδης), Κίτσας Λ., Πετκάκης, Τσουλχάι, Ταταρίδης, Κουκουράκης, Ζωγράφος (75’ Ποτουρίδης), Κίτσας Γ., Ζαχαριουδάκης (λ.τ. 20’ Καπετάνος), (61’ Τερζής), Παρσόπουλος.

ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (Τυριακίδης): Μένιος, Σαμαρόπουλος, Πετρόφ, Παπαγεωργίου, Θόρια, Πολύζος, Ελευθεριάδης Λ. (81’ Γκάζι), Χαρίσης, Κιουλτζόπουλος (81’ Τσόλκας), Μεντής (78’ Αναστασιάδης), Μεντί.

ΚΑΡΔΙΑ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Οι αλλαγές του Φώτη Αλεξίου έδωσαν τη νίκη στον ΑΟ Καρδίας επί του Φίλιππου Αλεξάνδρειας. Η κατάκτηση μάλιστα των τριών βαθμών ήρθε με ανατροπή, με τις δυο εκ των αλλαγών να χαρίζουν τη νίκη. Οι Μάνιος (75’) και Γιαννιώτης (88’) «έσβησαν» το γκολ του Σκλιοπίδη (15’). Ο Φίλιππος είχε πάντως δύο δοκάρια με Κόλα και Σκοπελίτη, ενώ ο τελευταίος αποβλήθηκε στο φινάλε (89’). Οι φιλοξενούμενοι τα έχουν με την ατυχία τους, διότι θεωρούν ότι θα έπρεπε να έχουν καθαρίσει το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο. Κάτι τέτοιο δεν συνέβη, με συνέπεια στο δεύτερο μέρος να γίνει η ολική ανατροπή.

ΑΟ ΚΑΡΔΙΑΣ (Αλεξίου): Παναγιωτίδης, Τοπαλίδης (80’ Γιαννιώτης), Βασιλειάδης, Μπιμπισίδης, Πολυζάς, Βελισσάρης (70’ Μάνιος), Δημητρακόπουλος, Χότζα (25’ Καρυδόπουλος), Βερνάρδος (65’ Τσελεπής), Ξανθόπουλος, Νικολόπουλος.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ (Αναστασόπουλος): Καρακούτσης, Κόλα, Αργυρίου, Δημητρίου, Κουτσιόπουλος, Δημητρουλόπουλος (75’ Καρατζάογλου), Αβραμόπουλος (85’ Κούμπουλα), Μυλωνάς, Μπενίσκος (55’ Ραχίμ), Σκλιοπίδης, Σκοπελίτης.ΟΓΙΑ Γ ΕΘΝΙΚΗΣ 2ΟΣ ΟΜΙΛΟ