ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Μπορούσε να φύγει αήττητη η ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ από το Παλαιοχώρι (video)

Δυνατό παιχνίδι και όμορφο παιχνίδι έγινε στο Παλαιοχώρι εκεί όπου η Αλεξάνδρεια έχασε από την τοπική ομάδα με 1-0 σε έναν αγώνα όπου σίγουρα η ομάδα του Κώστα Παπαδόπουλου δικαιούταν κάτι παραπάνω από την ήττα αλλά τελικά έμεινε αυτό το 1-0 ξεκινώντας με ήττα την φετινή σεζόν.

Το παιχνίδι από το πρώτο λεπτό ήταν πολύ δυνατό με δυνατά μαρκαρίσματα με τον διαιτητή της αναμέτρησης να αναγκάζεται να βγάλει τρεις φορές την κόκκινη κάρτα από το τσεπάκι του με 2 από αυτές να είναι για παίκτες της Αλεξάνδρειας.

Στο 35΄ οι δύο ομάδες θα μείνουν με 10 παίκτες μιας και ο Σκοπελίτης με τον Παπαδημητρίου θα έρθουν στα χέρια με ον διαιτητή να τους δείχνει να πάρουν  την άγουσα για τα αποδυτήρια.

Στο 65΄ η Αλεξάνδρεια φωνάζει για πέναλτι ανατροπή του Μπενίσκου μέσα στην περιοχή με τον διαιτητή να δίνει την παράβαση φάουλ.

Στο 68΄ ο Μπενίσκος θα χάσει την φάση του αγώνα όταν με εξουδετερωμένο τον τερματοφύλακα  θα επιχειρήσει το σουτ με την μπάλα να περνάει άουτ.

Στο 71΄οι γηπεδούχοι θα ανοίξουν το σκορ όταν με σέντρα ο Τσιλογιάννης θα βρει τον Σιμώνι και αυτός από κοντά με προβολή θα κάνει το 1-0.

Δύο λεπτά αργότερα ο Κόλα θα κάνει παιδαριώδες λάθος όταν θα ανατρέψει αντίπαλο από πίσω ενώ η μπάλα είχε φύγει από τα πόδια του με αποτέλεσμα να δει την κόκκινη κάρτα και να αφήσει την ομάδα του με 9 παίκτες.

Ο διαιτητής της αναμέτρησης Τρακαλιάνης από τις Σέρρες είχε γενικά καλή παρουσία στον αγώνα αλλά και ένα μεγάλο λάθος στην μη υπόδειξη πέναλτι υπέρ του Μπενίσκου φάση που έδωσε φάουλ.

ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ: ΠΑΛΑΒΡΑΚΗΣ, Πιτσόκος (57΄ Τσιτογιάννης), ΣΙΑΚΑΝΣΒΙΛΙ, Πέρρης, Αποστολάς, Αποστόλου, ΠΡΟΒΑΤΙΔΗΣ (57΄ Κοτάκης (88΄ Ντόμπρος)), Κουκουλέκης, Παπαδημητρίου, Καρλόπουλος (88΄ Γκίτας), Σιμώνι

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ: Καρακούτσης, Σκλιοπίδης, Γιαλαμίδης (75΄ Μυλωνάς), Κωτσόπουλος, ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΚΑΛΑΤΖΟΓΛΟΥ, Κόλα, Δημητρόπουλος (75΄ Αργυρίου), ΜΠΕΝΙΣΚΟΣ, Κουνγκουλάς (39΄ Αβραμόπουλος), Σκοπελίτης.