ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ισοπαλία η ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ, έχασαν τα ΤΡΙΚΑΛΑ

Στα χθεσινά φιλικά των ομάδων μας που αγωνίζονται στην Γ΄Εθνική, η ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ήρθε ισόπαλη 1-1 στην Χαλάστρα με τον τοπικό Καμπανιακό, ενώ τα Τρίκαλα έχασαν 1-0 στην Έδεσσα απο τον Εδεσσαικό.

ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ – ΤΡΙΚΑΛΑ 1-0

Την ήττα σε ένα δύσκολο φιλικό αγώνα γνώρισε η ομάδα του Γιώργου Ντάμτσιου με την εικόνα ωστόσο της ομάδας των Τρικάλων να είναι θετική μιας και αντιμετώπισαν μια πολύ καλή και δυνατή ομάδα.

Στο πρώτο μέρος η εικόνα των Τρικάλων δεν ήταν η αναμενόμενη μιας και υπήρχαν βιαστικές ενέργειες οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα να χάνεται εύκολα η μπάλα και να μην αναπτύσσεται σωστά η ομάδα.

Στο δεύτερο μέρος τα Τρίκαλα παρά το γρήγορο γκολ που δέχτηκαν στο 55΄ από τον Σκαθαρούδη, δεν επηρεάστηκαν, έβαλαν την μπάλα κάτω και ανέβασαν την απόδοσή τους ωστόσο δεν μπόρεσαν να πάρουν θετικό αποτέλεσμα γνωρίζοντας την φιλική ήττα από τον Εδεσσαϊκό με 1-0.

Τραυματίας αποχώρησε ο Τσουλχάι ο οποίος έκανε 3 ράμματα αλλά η κατάσταση του δεν εμπνέει ανησυχία.

ΤΡΙΚΑΛΑ: Ρίζος, Παπαδόπουλος, Πετκάκης, Τσουλχάι, Λαγδάρης, Κιρκιλιανίδης, Κουκουράκης, Ποτουρίδης, Παρσόπουλος, Κίτσας Γ., Συμπεθέρης.
Έπαιξαν ακόμη: Πατρίκας, Ζωγράφος, Περπερίδης, Βλάχος, Ευθυμίου, Ζαχαριουδάκης, Τσιρίδης, Βασιλειάδης, Καπετάνος,

ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ – ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ 1-1

Ισόπαλη με 1-1 αναδείχθηκε στο φιλικό με τον Καμπανιακό η Αλεξάνδρεια με την ομάδα του Κώστα Παπαδόπουλου να παίζει για ακόμη ένα φιλικό καλό ποδόσφαιρο και να αφήνει θετικές εντυπώσεις ενόψει της πρεμιέρας της Γ’ Εθνικής.

Το τελικό αποτέλεσμα δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική εικόνα του αγώνα μιας και οι φιλοξενούμενοι θα έπρεπε να φύγουν με την νίκη από την έδρα της ομάδας της Χαλάστρας.

Το σκορ άνοιξε στο 40΄ η ομάδα της Αλεξάνδρειας όταν μετά από γέμισμα στην περιοχή ο Μπενίσκος με κεφαλιά κέρδισε τον Μπόικο για το 0-1.

Στην συνέχεια οι φιλοξενούμενοι σπατάλησαν πολλές ευκαιρίες με την μπάλα να τους τιμωρεί μιας και στο 72΄ ο Μπαλιός από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Αλεξάνδρειας για το τελικό 1-1.

Η Αλεξάνδρεια δείχνει σχεδόν έτοιμη για την πρεμιέρα της Γ΄ Εθνικής αφού έχει φτιάξει μια ανταγωνιστική ομάδα που δείχνει πως έχει πολύ ταλέντο αλλά και εμπειρία να αντέξει την πίεση της κατηγορίας.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ: Καρακούτσης, Κωτσιόπουλος, Γιαλαμίδης, Δημητρίου, Σκλιοπίδης, Κόλα, Δημητρουλόπουλος, Καρατζάογλου, Μπενίσκος, Κουμπούλα, Σκοπελίτης.
Έπαιξαν ακόμη: Κούζας, Λίτσι, Γιοβανόπουλος, Αργυρίου, Πιπιλιάρης, Τριανταφυλλόπουλος