ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Φιλική ήττα της ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ εντός από τον Φούφα

Ύστερα από ένα δυνατό παιχνίδι η ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ γνώρισε την ήττα στο γήπεδό της από τον Φούφα του Γιάννη Κερλίδη με 0-1

Η  νεοφώτιστη ομάδα του Κώστα Παπαδόπουλου έδειξε ότι έχει ακόμη να διανύσει  δρόμο μπροστά της, για να δέσει ως ομάδα και να σταθεί στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής.

Οι φιλοξενούμενοι κυριάρχησαν στο πρώτο 45λεπτο, δημιουργώντας αρκετά προβλήματα στην άμυνα της Αλεξάνδρειας. Δημιούργησαν 3-4 αρκετά καλές φάσεις και σε μία από αυτές κατάφεραν να προηγηθεί με κεφαλιά του Τοπάλη  στο 25′.

 Οι γηπεδούχοι από την πλευρά του φάνηκαν να δυσκολεύονται στην ανάπτυξη του παιχνιδιού και χάνοντας την κυριαρχία στο χώρο του κέντρου δεν δημιούργησαν κάποια αξιόλογη φάση.

Στην  επανάληψη και με τις αρκετές αλλαγές των δύο προπονητών φυσιολογικά ο ρυθμός έπεσε, ενώ σε αυτό συνέβαλαν αρκετά και τα νεύρα που εκδηλώθηκαν μεταξύ των παικτών παρά το ότι το ματς ήταν φιλικό.

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα η κόκκινη κάρτα του διαιτητή Μαλούτα που αντίκρισε ο Μίμης Μπενίσκος στην επανάληψη, για απρεπή συμπεριφορά. Επίσης ο τραυματισμός του Βαγγέλη Αβραμόπουλου στο κεφάλι, αποχωρώντας αιμόφυρτος από το γήπεδο. Πληροφορίες πάντως αναφέρουν ότι δεν έχει κάτι το σοβαρό, ούτε του τοποθετήθηκαν ράμματα.

Διαιτητής της συνάντησης ο Μαλούτας με βοηθούς τους Νησελίτη και Βαλκάνη.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ: Κούζας, Σκλιοπίδης, Κόλα, Δημητρίου, Κωτσιόπουλος, Αβραμόπουλος, Δημητρουλόπουλος, Κούμπουλα, Λίτσι, Ραχήμ, Μπενίσκος.

Αγωνίστηκαν ακόμη οι Γιοβανόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Γιαλαμίδης, Αργυρίου, Καρατζάογλου, Δήμα.

 

ΦΟΥΦΑΣ : Παπαδόπουλος, Χαραλαμπίδης, Σιδηρόπουλος, Πιρίτζαους, Τακίδης, Ασλαμπάλογλου, Τσικόπουλος, Καλογιαννίδης, Γκελοσάνι, Τοπάλης, Ματούλας. Αγωνίστηκαν ακόμη οι Δημητριάδης, Κοπατσάρης, Χάιτας, Τσότσος, Τζουβάρας, Λιάμης, Φωτιάδης