ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Διεθνής νίκη για τη ΝΑΟΥΣΑ 2-0 την Λουφτετάρι

Διεθνή φιλική νίκη για τη ΝΑΟΥΣΑ σήμερα στο γήπεδό της, όπου αγωνίστηκε με αντίπαλο την Αλβανκιή  Λουφτετάρι, που έχει την βάση της στο Αργυρόκαστρο και η οποία προετοιμάζεται στην Κουτσούφλιανη.

Η νίκη με 2-0 των Ναουσαίων συνοδεύτηκε και με πολύ καλή εμφάνιση στο β΄45λεπτο, στο οποίο πέτυχε και τα δύο τέρματά της.

Στο πρώτο μέρος έγινε ένα δυνατό παιχνίδι, με λίγες όμως φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, ενώ στην επανάληψη οι Ναουσαίοι που μπήκαν πιο φορτσάτοι, έχασαν την πρώτη τους σημαντική ευκαιρία στο 47΄με τον νεοεισελθόντα Παντζαρτζίδη, τον οποίο μπόρεσε και σταμάτησε με επιτυχία στο τετ α τετ τους ο Αλβανός τερματοφύλακας.

Από εκεί και πέρα και μέχρι να ξεκινήσουν οι πολλές απανωτές αλλαγές οι γηπεδούχοι είχαν ένα εκπληκτικό 20λεπτο, στο οποίο ο Τούφας στο 55΄άνοιξε το σκορ με σουτ και ο Κωτσιόιπουλος στο 67΄έκανε το 2-0 με δυνατό διαγώνιο σουτ.

Επίσης στο 83΄ο ΦΑΣ είχε την ευκαιρία να τριπλασιάσει τα τέρματά του, όμως το σουτ του Παναγιωτίδη αποκρούστηκε από το δοκάρι της Αλβανικής εστίας.

Πολύ καλή η διαιτησία του Καραντώνη (Κελεσίδης-Χριστοδούλου)

ΝΑΟΥΣΑ(Δ. Χριστοφορίδης): Γρηγοριάδης(65΄Νομικός), Ζούρκος(76΄ Πελεκίδης), Περηφανόπουλος( 70΄Παπουτσίδης), Γιαννόπουλος(70΄Δίντσης), Τζιμογιάννης(82΄Μιτσασβίλι), Τούφας62΄Ευθυμιάδης), Μουρατίδης(70΄Μαντός, Μουρίκι(75΄Κερμανίδης Σ.), Κωτσιόπουλος(70΄Καψάλης), Νίκου(58΄Τόσιος), Ντινόπουλος (46΄Παντζαρτζίδης).