ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Φιλική νίκη των Τρικάλων στην Αριδαία 0-1

Με ένα τέρμα στο ξεκίνημα περίπου της επανάληψης τα Τρίκαλα νίκησαν στην Αριδαία τον Αλμωπό 0-1, ύστερα από πολύ καλή εμφάνιση και στα δύο ημίχρονα στα οποία έπαιξε με διαφορετικές 11άδες.

Στο πρώτο ο Γιώργος Ντάμτσιος χρησιμοποίησε τους νεαρούς κυρίως παίκτες του οι οποίοι έδειξαν πολύ καλά στοιχεία, ενώ στο δεύτερο 45λεπτο έριξε στο παιχνίδι τους θεωρούμενους βασικούς, που με την γενική εικόνα που παρουσίασαν έστειλαν πολλά  θετικά μηνύματα, για μία αξιοπρεπή πορεία ως νεωφώτιστοι στη Γ΄Εθνική.

Μάλιστα σε αυτό το ημίχρονο πέτυχαν το μοναδικό τέρμα της φιλικής συνάντησης, στο 47΄με σουτ του Παπαδόπουλου, ύστερα από πολύ καλή ενέργεια του Γ. Κίτσα.

Να σημειώσουμε ότι ο Αλμωπός είχε τρία δοκάρια, στο 35′ έπειτα από δυνατό σουτ Μεντή και στην επανάληψη με τον Ελευθεριάδη, με το σκορ όμως να παραμείνει 0-1 έως το τέλος του αγώνα.

ΑΡΙΔΑΙΑ: Μένιος, Κιουλτζοπουλος, Θορια, Σαμαρόπουλος, Πολύζος, Ελευθεριάδης Γ, Μεντής, Πετρίδης, Μεντί, Χαρίσης, Τσόλκας (αρχική ενδεκάδα), Ελευθεριάδης Λ, Πετρόφ, Ζαχαράκης, Μουλάς, Μιχαηλίδης, Αναστασιάδης, Μποζίνης, Σίσκος, Γκάζι, Στογιαννίδης, Παρούτογλου, Σιδηρόπουλος, Λέντι.

ΤΡΙΚΑΛΑ: Αργυρόπουλος,Μπουτάνι, Βλάχος, Μηνούδης, Τσουλχάς, Τσιρίδης, Κουκουράκης, Περπερίδης, Σαμαράς, Νασούφι, Καπετάνος

Στο β΄ημίχρονο έπαιξαν οι: Αραμπατζής, Κίτσας Ελ, Ποτουρίδης, Συμπεθέρης, Κίτσας Γ, Λυκούργος, Παπαδόπουλος, Δημητριάδης, Ρίζος, Παρσόπουλος.