ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ισοπαλία της ΝΑΟΥΣΑΣ με τον Πανθηραικό

 

 

Καλύτερη σε σχέση με τα δύο προηγούμενα φιλικά, με τον Εδεσσαϊκό και την Κ20 του ΠΑΟΚ,  στα οποία γνώρισε την ήττα, η ΝΑΟΥΣΑ στο τρίτο της φιλικό στο γήπεδό της, αυτή την φορά με αντίπαλο ον Πανθηραικό, ήρθε ισόπαλη 1-1.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο πρώτο 45λεπτο 0-1, με τέρμα που πέτυχαν στο 44΄. Οι κυανόλευκοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν 2΄πριν τη λήξη του αγώνα (88΄), με γκολ που πέτυχε ο Ντινόπουλος με ψηλοκρεμαστό πλασέ.

Στο α΄ ημίχρονο αγωνίστηκαν οι νεαροί και άπειροι κυρίως παίκτες της ομάδας,που στάθηκαν αξιόλογα στον αγωνιστικό χώρο, ενώ στην επανάληψη ο Δ. Χριστοφορίδης χρησιμοποίησε διαφορετική 11άδα, την οποία αποτελούσαν οι θεωρούμενοι βασικοί παίκτες της ομάδας, που έδειξαν σημάδια κόπωσης, κυρίως λόγω του βασικού σταδίου προετοιμασίας στο οποίο βρίσκονται και τα πόδια τους είναι βαριά.  

Α΄ημίχρονο: Νομικός - Ευθυμιάδης - Παναγιωτίδης - Περηφανόπουλος - Μαντώς - Δίντσης - Παντζαρτζίδης - Μποβάκης - Τόσιος - Καψάλης – Μτσεντλισβίλι

Β΄ημίχρονο: Γρηγοριάδης, Ζούρκος, Τούφας, Γιαννόπουλος, Μουρατίδης, Μουρίκι, Νίκου, Χατζόπουλος, Υπό δοκιμή, Κωτσόπουλος, Ντινόπουλος.