ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Δέσμια της αναμονής απόφασης της Δευτεροβάθμιας τα Τρίκαλα

Μέρα μα τη μέρα στα Τρίκαλα περιμένουν την απόφαση ης δευτεροβάθμιας επιτροπής της ΕΠΟ, προκειμένου να κάνουν τον προγραμματισμό τους για την επόμενη περίοδο.

Και αυτό γιατί αν και τερμάτισαν πρώτοι στον βαθμολογικό πίνακα ης Α1 ΕΠΣΗ, η βαθμολογία δεν έχει επικυρωθεί, λόγω της καταγγελίας της ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ για συνεννοημένο παιχνίδι ανάμεσα στα Τρίκαλα και τον Άραχο.

Να θυμίσουμε ότι πρωτόδικα η απόφαση ήταν 3-0 υπέρ των Τρικάλων, η υπόθεση πήγε στην Δευτεροβάθμια όπου όμως έχει «σκαλώσει», με αποτέλεσμα οι «πράσινοι» να είναι στο περίμενε.

Αν και η απόφαση είναι πολύ δύσκολο να ανατραπεί στο δευτεροβάθμιο όργανο, η ομάδα εάν δεν ανακοινωθεί επίσημα αυτή, δεν μπορεί να προχωρήσει σε μεταγραφές, η να ανακοινώσει προπονητή και γενικά να κάνει έναν ολοκληρωμένο και συγκεκριμένο προγραμματισμό.

Γι΄ αυτό τον λόγο για την Παρασκευή καλούν Γενική Συνέλευση προκειμένου να ενημερώσουν τα μέλη και τους φιλάθλους τους τους λόγους για τους οποίους έμειναν όλα πίσω, καθώς και για να ανταλλάξουν απόψεις για θέματα που αφορούν τον σύλλογο.