ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • Γ' ΕΘΝΙΚΗ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1105 φορές

Οι τελευταίες πινελιές πριν το ξεκίνημα για τα Τρίκαλα

Ο Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων ετοιμάζει τα πλάνα του για την Γ' Εθνική με τον Γιώργο Ντάμτσιο στον πάγκο του, τον οποίο όμως θα πλαισιώσει ένα γυμναστής.

Ο Γιώργος Ντάμτσιος λοιπόν, όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ λοιπόν από τα Τρίκαλα θα κάθεται για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στον πάγκο της ομάδας των Τρικάλων, αυτή τη φορά πλαισιωμένος από γυμναστή.

Όσον αφορά το ρόστερ της νέας περιόδου, ένα σημαντικό μέρος θα παραμείνει και θα ενισχυθεί με ποδοσφαιριστές δοκιμασμένους και όχι μόνο στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, πολλοί από τους οποίους θα προέρχονται από τις ομάδες της περιοχής μας (Ημαθία). Δίχως φυσικά να αποκλείεται η προσθήκη ξένου στοιχείου.

Εξ' άλλου τα Τρίκαλα βρίσκονται στα σύνορα των νομών Θεσσαλονίκης και Πιερίας και η πρόσβασή τους σε ποδοσφαιριστές που προέρχονται από τις ομάδες τους είναι εύκολη.

Αυτό το οποίο ξεκαθαρίζουν οι άνθρωποι που έχουν στα χέρια τους τις τύχες του Μ. Αλεξάνδρου Τρικάλων είναι ότι με κάθε τρόπο θα αποφευχθούν τα μεγάλα οικονομικά ανοίγματα, για να έχει και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής η ομάδα τους στην Γ' Εθνική.

Ένα ακόμη ζήτημα που αποσχολεί την διοίκηση του Μ. Αλεξάνδρου Τρικάλων, που στην πλειοψηφία της θα παραμείνει η ίδια με την χρονιά που πέρασε, είναι η βελτίωση των γηπεδούχων της εγκαταστάσεων και για την λύση του απευθύνθηκε στον Δήμο Αλεξάνδρειας στον οποίο ανήκει.

ΝΙΚΟΣ ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ