ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Λευκός καπνός στη Γ.Σ. του ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑ

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (19-6) στην αίθουσα «Βέτλανς» η τακτική Γενική Συνέλευση του Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ, στην οποία εγκρίθηκε ο απολογισμός των πεπραγμένων της Διοίκησης για την περίοδο 2015-2017 και έγιναν οι αρχαιρεσίες για την εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και της Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Πρόεδρος του Συλλόγου θα σε συνεχίσει ο κ. Απόστολος Μπέκας, ενώ η κατανομή των αξιωμάτων και των καθηκόντων στα μέλη του Δ.Σ. θα γίνει τις επόμενες ημέρες.

Ειδικότερα, στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ εκλέχθηκαν οι: Απόστολος Μπέκας, Δημήτρης Γιαβάλκας, Γιώργος Μπέκας, Χρήστος Κερμανίδης, Γιώργος Νοΐδης, Ιωάννης Μπέκας, Θωμάς Πέιος, Ειρήνη Χρόνη, Νίκος Μπέκας, Δημήτρης Ταχυδρομίδης, Στέργιος Πέιος, Στέφανος Θεοδοσιάδης, Κων/νος Καρατσιώλης.

Στην Εξελεγκτική Επιτροπή εκλέχθηκαν οι: Παναγιώτης Αδαμίδης, Σοφοκλής Οικονόμου, Ιωάννης Χατζηδήμος. 

Στη Γενική Συνέλευση πρόεδρος ορίσθηκε η δικηγόρος και δημοτική σύμβουλος, κα. Μαρία Τορορή.

Από τον οικονομικό απολογισμό φάνηκε ότι η ομάδα της Νάουσας δεν χρωστάει πουθενά με το μεγαλύτερο οικονομικό βάρος να το αναλαμβάνει ο πρόεδρος, Απόστολο Μπέκας.

Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να γίνει η κατανομή των αξιωμάτων και στην συνέχεια να ξεκινήσει ο προγραμματισμός για την επόμενη χρονιά με πρώτο μέλημα την πρόσληψη προπονητή που θα ηγηθεί της νέας χρονιάς.