ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Γ’ Εθνική: Κόλλησε στο μηδέν η ΝΑΟΥΣΑ

 

Πολύ καλό παιχνίδι και ισορροπημένο με πολλές ευκαιρίες από τις δύο πλευρές έγινε στο γήπεδο της Νάουσας με το 0-0 να αδικεί και τις δύο ομάδες.

Η απουσία του Τούφα και η μη ετοιμότητα του Νίρλα φάνηκε για την ομάδα της Νάουσας με τον δεύτερο να παίζει στο τελευταίο τέταρτο.

Το παιχνίδι δεν είχε βαθμολογική σημασία ωστόσο οι παίκτες των δύο ομάδων προσπάθησαν να πάρουν την νίκη με την Νάουσα να είναι καλύτερη και να έχει τις περισσότερες ευκαιρίες για να την πετύχει.

Ο ΑΓΩΝΑΣ

Στα πρώτα 5 λεπτά η Νάουσα είχε δύο καλές προσπάθειες με τον Κωτσόπουλο που έφυγε από τα αριστερά στην πρώτη το σουτ του πέρασε άουτ στην εξωτερική πλευρά των δικτύων στην δεύτερη δεν μπόρεσε ο Ντινόπουλος από κοντά να πετύχει το γκολ από κοντά.

Στο 7΄ από μπαλιά του Δραγαννίδης, ο Βάσκος βρέθηκε μόνος του σε πλάγια θέση με πλάσαρε τον Γρηγοριάδη με τον τελευταίο να μπλοκάρει στην γωνία της εστίας του.

Στο 9΄ ωραία σέντρα του Μουρίκι, ο Κωτσόπουλος πήρε από το ύψος του πέναλτι την κεφαλιά με την μπάλα να περνάει δίπλα από το δοκάρι των φιλοξενούμενων.

Στο 21΄ κόρνερ του Μουρίκι, ο Γιαννόπουλος με καρφωτή κεφαλιά έστειλε την μπάλα μόλις άουτ,

Στο 35΄ από σέντρα του Βάσκου, κεφαλιά ψαράκι από την μικρή περιοχή του Τρίχα η μπάλα μόλις άουτ.

Στο 52΄ από ωραία μπαλιά του Καπετάνου στον Ζούρκο, έφυγε από δεξιά έκανε την σέντρα ο δεύτερος έκανε την κεφαλιά ψαράκι ο Κωτσόπουλο με την μπάλα να φεύγει δίπλα από την εστία του Αγγελόπουλου

Στο 54΄ Κεϊτα και Ανυφαντάκης αλλάζουν την μπάλα δυνατό διαγώνιο σουτ του τελευταίου η μπάλα βρίσκει την ρίζα του δοκαριού του Γρηγοριάδη.

Στο 72΄ βαθιά μπαλιά του Κατσαρού στον Κεϊτά έφυγε ο δεύτερος στην μεγάλη περιοχή αλλά το πλασέ του κατέληξε στην αγκαλιά του γκολκίπερ της Νάουσας

Στο 78΄ μετά από θαυμάσια ενέργεια του Παντζαρτζίδη έβγαλε με ωραία πάσα τον Κωτσόπουλο απέναντι από τον Γκολκίπερ της Δόξας, πλάσαρε από κοντά ο τελευταίος αλλά ο Αγγελόπουλος έδιωξε σε κόρνερ

Στο 90΄ δυνατό σουτ του Καπετάνου έξω από την περιοχή, η μπάλα έφτασε συμπτωματικά στον Σαμαρόπουλο που είχε προωθηθεί αλλά η προσπάθειά του δεν νίκησε τον Αγγελόπουλο.

ΟΙ ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ

Πολύ καλό παιχνίδι έκαναν και οι 22 παίκτες από τις δύο ομάδες με το 0-0 να αδικεί τις προσπάθειές τους.

Πολύ καλό παιχνίδι έκαναν από πλευράς Νάουσας ο Κασμερίδης που για ακόμη ένα παιχνίδι έδωσε πολλές λύσεις, ο έμπειρος Καπετάνος που έκανε πολύ καλό παιχνίδι για ακόμη μια φορά και ο νεαρός Παντζαρτζίδης που έδωσε πολλές λύσεις και δημιούργησε προβλήματα στην αντίπαλη άμυνα.

Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Καλό παιχνίδι έκανε ο διαιτητής Παλιούρας από την ΕΠΣ Μακεδονιάς ο οποίος ωστόσο μπορούσε να αποφύγει κάποιες κάρτες που ήταν ιδιαίτερα αυστηρές.

Καλό παιχνίδι και από τους βοηθούς Νταβέλα και Μιχτατίδη από την ΕΠΣ Μακεδονίας.

ΝΑΟΥΣΑ: Γρηγοριάδης, ΚΑΣΜΕΡΙΔΗΣ, Γιαννόπουλος (84΄ Νίρλας), Ζούρκος (65΄ Χατζόπουλος), Ντινόπουλος (73΄ Νίκου), ΚΑΠΕΤΑΝΟΣ, Περηφανόπουλος, ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΙΔΗΣ, Σαμαρόπουλος, Κωτσόπουλος, Μουρίκι

ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΕΣ: Αγγελόπουλος, Φουρκάν, Μόσχος, ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ, Κελεσίδης (65΄ Καραγιαννίδης), Τρίχας, Κατσαρός, ΔΡΑΓΑΝΙΔΗΣ, ΚΕΪΤΑ, Ανυφαντάκης (70΄ Ιωαννίδης), Βάσκος

Λάκης Λαζάρου

*Εντυπωσιακά σκορ είχαμε σχεδόν σε όλες τις άλλες αναμετρήσεις εκεί όπου ο Καμπανιακός του Γιάννη Κερλίδη έχασε με 5-0 από την Χρυσούπολη ενώ η Δόξα Δρ. κέρδισε με 6-0 τον Εορδαϊκό.

Η Καλαμαριά αν και έμεινε 2 φορές πίσω στο σκορ κέρδισε με 2-3 την Καβάλα ενώ το Παραλίμνι κέρδισε με 4-1 την Καρδία.

Νίκη για την γειτονική Αριδαία με 1-0 απέναντι στον Ορφέα Ξ. ενώ τρεις εύκολους βαθμούς πήρε ο Λαγκαδάς καθώς στο πρόγραμμα αντιμετώπιζε την ΑΕ Ποντίων που αποχώρησε από το πρωτάθλημα.

Τέλος ρεπό είχε ο Φούφας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής:

ΝΑΟΥΣΑ – Προσκυνητές 0-0

Παραλίμνι – Καρδία 4-1

Χρυσούπολη – Καμπανιακός 5-0

Δόξα Δρ. – Εορδαϊκός 6-0

Καβάλα – Καλαμαριά 2-3

ΑΕ Ποντίων – Λαγκαδάς 0-3

Αριδαία – Ορφέας Ξ. 1-0

Ρεπό: Φούφας

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΑ ΔΕΞΙΑ ΣΑΣ

Το πρόγραμμα της επόμενης αγωνιστικής:

Λαγκαδάς – ΝΑΟΥΣΑ

Ορφέας Ξ. – ΑΕ Ποντίων

Αριδαία – Φούφας

Καρδία – Καμπανιακός

Εορδαϊκός – Παραλίμνι

Προσκυνητές – Χρυσούπολη

Καλαμαριά – Δόξα Δρ.

Ρεπό: Καβάλα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ «Κ» ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ (3/4)…