ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Γ’ Εθνική: Πέρασε και από την Χαλάστρα η Νάουσα

Την νίκη με 1-0 εκτός έδρας πήρε η Νάουσα απέναντι στον Καμπανιακό του Ημαθιώτη Γιάννη Κερλίδη.

Το παιχνίδι ήταν ανάμεσα σε δύο ομάδες που είχαν πολλά κοινά σημεία όπως το νεαρό του μέσου όρου ηλικίας των δύο ομάδων το ποδόσφαιρο κατοχής που προσπαθούν να παίξουν με την μπάλα κάτω και γενικότερα η φιλοσοφία που έχουν για το ποδόσφαιρο.

Οι δύο ομάδες έδωσαν ένα καλό θέαμα στους φίλους που βρέθηκαν στο γήπεδο με την ομάδα της Νάουσας τελικά να παίρνει ακόμη μια πολύτιμη νίκη που την ανεβάζει στην 4η θέση ισόβαθμη με την ομάδα της Χρυσούπολης που έχασε από την Καρδία με 1-0.

Το γκολ για την ομάδα της Νάουσας πέτυχε ο Κώστας Κωτσόπουλος ο οποίος δείχνει με την εικόνα του αλλά και με την συνεισφορά του σε αυτές τις 23 αγωνιστικές ότι η επένδυση στο πρόσωπό του που έγινε το καλοκαίρι άξιζε και αν συνεχίσει έτσι θα μπορέσει να ανέβει επίπεδο και να παίξει σε μεγαλύτερες κατηγορίες.

Το παιχνίδι ανάμεσα στις δύο νεανικές ομάδες το χάρηκαν πολύ οι φίλοι των δύο ομάδων που βρέθηκαν στο γήπεδο με τους ποδοσφαιριστές να τα δίνουν όλα για την νίκη και να παίζουν ωραία με την μπάλα κάτω χωρίς σκοπιμότητες από τις δύο πλευρές.

Τα σύνολα που παρατάχθηκαν από τον Βαγγέλη Ντίσιο αλλά και από τον Γιάννη Κερλίδη είναι πολύ καλά δουλεμένα και σίγουρα πολλά αυτά τα παιδιά έχουν μέλλον ακόμη και σε μεγαλύτερες κατηγορίες.

Το σκορ για την ομάδα της Νάουσας άνοιξε ο Κωτσόπουλος στο 30΄ όταν ο Γιαννόπουλος με ωραίο τρόπο προσπάθησε να βρει στην πλάτη της άμυνας τον επιθετικό της Νάουσας με τους κεντρικούς αμυντικούς και τον τερματοφύλακα του Καμπανιακού να μην συνεννοούνται σωστά και τον νεαρό επιθετικό να πλασάρει και να κάνει το 0-1.

Στο 41΄ οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια αλλά η προσπάθεια του Προβατίδη σταμάτησε στο δοκάρι του Κοντογουλίδη.

Στο δεύτερο μέρος ο Καμπανιακός ανέβασε την πίεση της ομάδας του στο γήπεδο και δημιούργησε ευκαιρίες μπροστά από την εστία του Κοντογουλίδη αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει τον τερματοφύλακα της Νάουσας και να φέρει το παιχνίδι στα ίσια.

Οι παίκτες της Νάουσας σε αυτό το διάστημα προσπάθησαν να πετύχουν κάποιο γκολ στην κόντρα αλλά το Χλυαρό σουτ του Κωτσόπουλου στο 70΄ και η προσπάθεια του Παντζαρτζίδη στο 77΄ δεν ήταν ικανές να κερδίσουν τον Μπόικο και να σφραγίσουν την νίκη η οποία όμως ήρθε τελικά με την ομάδα του Βαγγέλη Ντίσιου να πετυχαίνει μία ακόμη νίκη (η 9η φετινή).

ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ: Μπόικος, Κασαπίδης, ΛΕΦΙΔΗΣ, Αλμπάνης (21΄ λ.τ. Πέτσκος), Ρακαβίνας, ΑΣΛΑΜΠΑΛΟΓΛΟΥ, Νικολόπουλος, ΦΟΥΡΤΖΙΟΥ (83΄ Ταρτσάνης), Προβατίδης (73΄ Αριζάνης), Στεφανίδης, ΜΠΑΛΙΟΣ

ΝΑΟΥΣΑ: Κοντογουλίδης, ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ, Νύρλας, Καπετάνος (90΄ Τόσιος), ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΙΔΗΣ (80΄ Ντινόπουλος), Σαμαρόπουλος, ΚΩΤΣΟΠΟΥΛΟΣ, Χατζόπουλος, Μουρίκι (88΄ Μπιγκάνος), Τούφας, ΠΕΡΗΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣΑναλυτικά τα αποτελέσματα της 23ης αγωνιστικής:

 

Καμπανιακός – ΝΑΟΥΣΑ 0-1

Καρδία – Χρυσούπολη 1-0

Παραλίμνι – Δόξα Δρ. 0-2

Εορδαϊκος – Καβάλα 0-4

Προσκυνητές – ΑΕ Ποντίων 3-0 α.α.

Καλαμαριά – Φούφας 3-1

Λαγκαδάς – Αριδαία 1-0

Ρεπό: Ορφέας Ξ.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΑ ΔΕΞΙΑ ΣΑΣ

Το πρόγραμμα της επόμενης αγωνιστικής:

ΝΑΟΥΣΑ – Προσκυνητές

Παραλίμνι – Καρδία

Χρυσούπολη – Καμπανιακός

Δόξα Δρ. – Εορδαϊκός

Καβάλα – Καλαμαριά

ΑΕ Ποντίων – Λαγκαδάς

Αριδαία – Ορφέας Ξ.

Ρεπό: Φούφας

* Τα παιχνίδια της 24ης αγωνιστικής θα ξεκινήσουν στις 16:00

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ «Κ» ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ (20/3)…