ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Θέμα αποβολής του Ο.Φ.Η. από το πρωτάθλημα!

Δεν έκανε δεκτά τα ασφαλιστικά μέτρα του ΟΦΗ κατά της Super League το διαστήριο και αυτό σημαίνει ότι το Δ.Σ. της Λίγκας την Τρίτη, μπορεί να προχωρήσει στην αποβολή της ομάδας από το πρωτάθλημα, διότι δεν είχε αποσύρει την προσωρινή διαταγή!

Συγκεκριμένα το Μονομελές Πρωτοδικείο του Ηρακλείου δεν έκανε δεκτό αυτό που είχε ζητήσει ο ΟΦΗ, δηλαδή να μην τιμωρηθεί από τη Super League για την προσφυγή του στα πολιτικά δικαστήρια, ενώ αντίθετα παγώνουν οι διεκδικήσεις των πιστωτών μέχρι και τις 13 Φεβρουαρίου, ημερομηνία στην οποία εκπνέει η νέα παράταση που πήρε η ομάδα του Ηρακλείου, προκειμένου να εξοφλήσει τις υποχρεώσεις της προς αυτούς ενώ προφανώς μέχρι και αυτή την ημερομηνία δεν ενεργοποιούνται οι ποινές που έχουν ζητήσει πρώην ποδοσφαιριστές της ομάδας, όπως οι Ταυλαρίδης, Γεωργίου και Ρόβας.

Η διοργανώτρια αρχή μπορεί, πλέον, να τιμωρήσει τον ΟΦΗ στο Δ.Σ της Τρίτης, που θα διεξαχθεί στις 14:00 το μεσημέρι και να μην ορίσει την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό. Αναλυτικά η απόφαση αναφέρει: "Διατάσσει την αναστολή των ατομικών διώξεων σε βάρος του ΟΦΗ μέχρι τη συζήτηση των ασφαλιστικών στις 13/2 και υπό τον όρο να παρασταθούν στο δικαστήριο το ελληνικό δημόσιο το ΙΚΑ, οι πιστωτές και οι ποδοσφαιριστές".