ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Δύο πρώην και ένας... παραλίγο Βεροιώτης για τον Άρη!

Δύο πρώην παίκτες της ΒΕΡΟΙΑΣ, οι Ισμαελ Γκονσάλβες και Μαχαμαντού Σισοκό βρίσκονται σύμφωνα με το ρεπορτάζ πολύ κοντά στην μεταγραφή τους στον Άρη, ενώ σε περίπωση που ναυαγήσει η υπόθεση του δεύτερου βρίσκεται στα υπόψιν και ο Ζερεμί Μπρεσέ, για τον οποίο ενδιαφέρθηκε η "Βασίλισσα" πριν από λίγο καιρό!

Οι διοικούντες των κιτρίνων θα τρέξουν τις διαδικασίες, προκειμένου, τουλάχιστον, ένας από τους τρεις να παραλάβει τα εισιτήριά του, να έρθει στη Θεσσαλονίκη, να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει. Αυτό, πιθανότατα, θα συμβεί μετά της Παναγίας, καθώς με την επιστροφή της αποστολής από το Πράβετς, μεσολαβεί ρεπό και Σαββατοκύριακο, επομένως όποιος ποδοσφαιριστής και να έρθει θα πρέπει να περιμένει τη Δευτέρα.

Αλλωστε για εκείνη την ημέρα έχει προγραμματιστεί και το πρώτο φετινό φιλικό, κόντρα στη Σερβική, Γιαβόρ, επομένως θα είναι μια καλή ευκαιρία να παρουσιαστεί ενώπιον των φίλων της ομάδας, στο «Κλ. Βικελίδης», έστω και ως θεατής.     

Στη Βουλγαρία, σήμερα θα διεξαχθεί η τελευταία διπλή εκγύμναση των ποδοσφαιριστών του Αρη, καθώς αύριο η αποστολή θα πάρει τον δρόμο της επιστροφής. Εξάλλου, μέχρι το μεσημέρι, θα έχει διευθετηθεί το θέμα με την αμοιβή του ξενοδοχείου, δεδομένου πως άνθρωπος της ομάδας θα βάλει τα χρήματα σε τραπεζικό λογαριασμό, επιλύοντας το όλο ζήτημα. Παράλληλα, θα γίνουν προσπάθειες καταβολής ενός μισθού προς τους παίκτες.