ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

«Τιτανομαχία» Παρί-Γιουνάιτεντ και Μέσι-Ρονάλντο στους «16» του Champions League!

Ολοκληρώθηκε η κλήρωση της φάσης των «16» του Champions League και ανέδειξε σπουδαίες αναμετρήσεις, με την «τιτανομαχία» της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να δεσπόζει!

Η σπουδαία μονομαχία του Λιονέλ Μέσι με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, των δύο κορυφαίων στην ιστορία της διοργάνωσης, προέκυψε τελευταία από την κληρωτίδα.

Από τα υπόλοιπα ζευγάρια ξεχωρίζει εκείνο της Ατλέτικο Μαδρίτης με τη Μπάγερν Μονάχου, ενώ Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Σίτι θα κληθούν να αντιμετωπίσουν τις Μπενφίκα και Βιγιαρεάλ αντίστοιχα.

Η Λίβερπουλ έχει επίσης το ρόλο του γκραν φαβορί κόντρα στη Σάλτσμπουργκ, όπως και η Γιουβέντους απέναντι στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, αλλά και η Τσέλσι κόντρα στη Λιλ, ενώ ο Άγιαξ, που τελείωσε με το απόλυτο των νικών στους ομίλους, θα βρει απέναντί του την Ίντερ.

Τα ζευγάρια της φάσης των «16» του Champions League:

Μπενφίκα-Ρεάλ Μαδρίτης

Βιγιαρεάλ-Μάντσεστερ Σίτι

Ατλέτικο Μαδρίτης-Μπάγερν Μονάχου

Σάλτσμπουργκ-Λίβερπουλ

Ίντερ-Άγιαξ

Σπόρτινγκ Λισαβόνας-Γιουβέντους

Τσέλσι-Λιλ

Παρί Σεν Ζερμέν-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Τα πρώτα παιχνίδια θα γίνουν στις 15-16-22-23 Φεβρουαρίου και οι ρεβάνς στις 8-9-15-16 Μαρτίου, με τη σέντρα σε όλα τα ματς να γίνεται στις 22:00.

Υπενθυμίζεται πως δεν ισχύει ο κανόνας των εκτός έδρας γκολ. Συνεπώς, οι διπλοί αγώνες που θα έχουν ισόπαλο συνολικό σκορ, ανεξάρτητα από τα γκολ που θα έχουν σημειωθεί εκτός έδρας, θα πηγαίνουν στην παράταση και αν χρειαστεί, στα πέναλτι.

Η κλήρωση για τα προημιτελικά και τα ημιτελικά θα γίνει μετά τους αγώνες αυτούς, στις 18 Μαρτίου, ενώ ο τελικός στις 28 Μαΐου στην Αγία Πετρούπολη.

filathlos.gr