ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Super League 2: Νέα κλήρωση, αλλά οι εκκρεμότητες παραμένουν

Νέα κλήρωση πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα (1/11) στη Super League 2, με τη συμμετοχή 34 ομάδων, δηλαδή με την προσθήκη της Ζακύνθου και της Καβάλας.

Η σέντρα έχει οριστεί για τις 6-7/11, ωστόσο οι δικαστικές περιπέτειες των δύο ομάδων δεν έχουν ολοκληρωθεί και δεν προβλέπεται να ξεκαθαρίσουν έως το Σαββατοκύριακο.

Η Ζάκυνθος μπορεί να δικαιώθηκε από το Διαιτητικό Δικαστήριο ως προς τη συμμετοχή της στο πρωτάθλημα, ωστόσο κατέθεσε νέα προσφυγή κατά της Επιτροπής Ιδιότητας Μεταγραφών, προκειμένου να της εκδοθούν δελτία. Γιατί η ομάδα του Ιονίου, όσο και η Καβάλα δεν έχουν παίκτες στο ρόστερ τους.

Η Καβάλα από την πλευρά της βρίσκεται ένα βήμα πίσω από τη Ζάκυνθο, καθώς θα διεκδικήσει κι αυτή τη συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της Super League 2 μέσω του Διαιτητικού Δικαστηρίου.

Ένα επιπλέον πρόβλημα, ωστόσο, που ενδέχεται να καθυστερήσει την εκδίκαση των παραπάνω προσφυγών είναι ότι η θητεία των δικαστών του Διαιτητικού Δικαστηρίου ολοκληρώθηκε στις 31/10 και πρέπει να οριστούν νέοι.

Συγκεκριμένα, η Εκτελεστική Επιτροπή πρέπει να ορίσει νέους δικαστές, ακολουθώντας τη διαδικασία που προβλέπεται.

Ωστόσο, η διοργανώτρια αρχή που γνωρίζει τις παραπάνω δυσκολίες, δεν φρόντισε να δώσει ρεπό στις δύο ομάδες την πρώτη αγωνιστική. Αν ξεκινήσει κανονικά το πρωτάθλημα της Super League 2, τότε αναμένεται να αναβληθούν τα παιχνίδια της Ζακύνθου και της Καβάλας.

Στην περίπτωση πάντως οι δύο ομάδες δεν καταφέρουν να βγάλουν δελτία, θα αποβληθούν από το πρωτάθλημα σε τρεις αγωνιστικές, όπως προβλέπεται από τον ΚΑΠ.

Πηγή: onsports.gr