ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

«Νέα κλήρωση την Τρίτη»

Βεβαιότητα στις ομάδες που δεν μπήκαν στην κλήρωση ότι η διαδικασία θα επαναληφθεί την Τρίτη (12/10).

Η κλήρωση της Super League 2 έγινε την Τρίτη (05/10) χωρίς την παρουσία των Δόξας Δράμας, Καβάλας, Ασπροπύργου και Ζακύνθου. Από το κοινό μέτωπο των τεσσάρων, πάντως, εκφράζεται η βεβαιότητα ότι η διαδικασία θα επαναληφθεί μία εβδομάδα μετά. Έως τότε, άλλωστε, πήραν προθεσμία για να επιδιώξουν μέσω ΕΠΟ την έκδοση δελτίων.

Η Ζάκυνθος, όπως έκαναν κι άλλες ομάδες, κατέφυγε στο Διοικητικό Εφετείο, καταθέτοντας αίτηση ακύρωσης και αναστολής της απόφασης της ΕΕΑ για να ανατρέψει τα δεδομένα. Η Δόξα Δράμας ανακοίνωσε ότι κατατέθηκε μήνυση κατά του προέδρου της λίγκας, Λεωνίδα Λεουτσάκου. Ο πρόεδρος του Ασπροπύργου, Γιώργος Μαργέτης δήλωσε: «Πάρθηκε ομόφωνα απόφαση από τη λίγκα ότι γίνει νέα κλήρωση την Τρίτη εφόσον ξεπεραστεί το πρόβλημα των μεταγραφών». Όσο για την Καβάλα;

Ο νομικός της Μάκης Κεβρεκάκης ανέφερε: «Είμαι βέβαιος ότι ο ΑΟΚ θα είναι στη νέα κλήρωση της Τρίτης. Αυτό που πέτυχε δεν μπορεί να του στερήσει μία τέτοιου είδους λεπτομέρεια. Το κακό βασιλεύει όταν οι καλοί δεν κάνουν τίποτα».

Πηγή: flnews.gr