ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ο "χάρτης" της νέας Super League 2

Οριστικά και αμετάκλητα "33" είναι οι ομάδες που συνθέτουν το νέο πρωτάθλημα της Super League 2. Οι 17 από αυτές συγκροτούν το νότιο όμιλο και οι υπόλοιπες 16 το βορρά.

Η πιστοποίηση για το συγκεκριμένο αριθμό των ΠΑΕ που θα λάβουν μέρος στην επερχόμενη Super League 2 αναμένεται έτσι να καταγραφεί στο προσεχές Δ.Σ. της διοργανώτριας που έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα 4 Οκτωβρίου.

Ο αριθμός των 17 ομάδων στο νότιο όμιλο προκύπτει μετά από τη δικαίωση της Ρόδου και των 16 για το βόρειο όμιλο με την άδεια συμμετοχής που εξασφάλισε η Δόξα Δράμας. Σε ό,τι αφορά όμως ειδικότερα το νότιο όμιλο, αυτό συνεπάγεται ότι κάθε αγωνιστική μία ομάδα θα έχει ρεπό.

Σε κάθε περίπτωση το γεγονός ότι ξεκινούν 33 ομάδες στο πρωτάθλημα δε σημαίνει κιόλας ότι… θα είναι και τόσες όταν ολοκληρωθεί, διότι εκτός των άλλων είναι να διαβουλευτεί η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού με το τι ισχύει με τα πόθεν έσχες των μεγαλομετόχων και ειδικότερα αυτό που θ’ αναζητηθεί, είναι αν έγινε ορθά η διαδικασία για τις αυξήσεις των μετοχικών κεφαλαίων στις ΠΑΕ. Εάν υπάρξουν “θέματα”, τότε θ’ ανακληθούν πιστοποιητικά και κατά συνέπεια θ’ αποβληθούν ομάδες από το πρωτάθλημα.

Αναλυτικότερα το νέο πρωτάθλημα αποτελείται από τις εξής ομάδες:

ΒΟΡΕΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

ΑΕΛ
Αλμωπός Αριδαίας
Αναγέννηση Καρδίτσας
Απόλλων Λάρισας
Απόλλων Πόντου
Βέροια
Δόξα Δράμας
Ηρακλής
Θεσπρωτός
Νίκη Βόλου
Ξάνθη
Πανσερραϊκός
Πιερικός
Τρίκαλα
Ολυμπιακός Β’
ΠΑΟΚ Β’

ΝΟΤΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Αιγάλεω
Αστέρας Βλαχιώτη
Διαγόρας
Επισκοπή
Εργοτέλης
Ηρόδοτος
Καλαμάτα
Καλλιθέα
Καραϊσκάκης
Κηφισιά
Λεβαδειακός
Ολυμπιακός Βόλου
ΟΦ Ιεράπετρας
Ρόδος
Χανιά
ΑΕΚ Β’
Παναθηναϊκός Β’

Πηγή: athlitiko.gr