ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Υποβιβάζεται στη Γ’ Εθνική η Παναχαϊκή!

Η Παναχαϊκή δεν κατάφερε να καταθέσει την εγγυητική για να πάρει πιστοποιητικό συμμετοχής στην Super League 2 και έτσι οδεύει για την Γ’ Εθνική ή ακόμη κινδυνεύει να πέσει και στο τοπικό!

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις δεν πληρώθηκαν τα 135.000 ευρώ για να συμπληρωθεί το ποσό της εγγυητικής από τη διοίκηση του Γιώργου Μπάρλου κι έτσι, στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας η ΕΕΑ που θα κληθεί να εξετάσει τον φάκελό της, θέλοντας και μη δεν θα της δώσει πιστοποιητικό, αποβάλλοντας την από το νέο πρωτάθλημα της Super League 2.

Η ομάδα οδεύει για τη Γ’ Εθνική, ωστόσο χθες στην Πάτρα κάποιοι μιλούσαν ακόμη και για τοπικό! Οι τελευταίες προσπάθειες που έγιναν σήμερα δεν καρποφόρησαν ποτέ και η ομάδα ελέω… εγγυητικής υποβιβάζεται από τις επαγγελματικές κατηγορίες.

Σίγουρα οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες για την ομάδα της Πάτρας αφού είχε δικαίωμα να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Super League 2, αλλά από τη στιγμή που δεν κατατέθηκε η εγγυητική, αυτό δεν μπορεί να συμβεί.

Μένει να υπάρξει επίσημη τοποθέτηση των αρμοδίων για την επόμενη μέρα της Παναχαϊκής που κινδυνεύει να υποβιβαστεί ακόμη και στο τοπικό, εάν δεν υπάρχει λύση για τη Γ’ Εθνική.

filathlos.gr