ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ήττα για τα κορίτσια της Αγ. Βαρβάρας 0-2 απο τα Τρίκαλα

Στον 1ο όμιλο, ο ΠΑΟΚ έκανε νικηφόρα πρεμιέρα, επικρατώντας με 2-0 της ΑΕΛ. Ο Αγροτικός Αστέρας Ευόσμου, πέρασε με νίκη από την Ξάνθη, 0-5 τη Βασίλισσα Θράκης.

 Ο Άρης Θεσσαλονίκης πήρε διπλό με 1-2 επί των Ελπίδων Καρδίτσας, τα Γιάννενα επικράτησαν 1-0 της Καστοριάς, ενώ τα Τρίκαλα νίκησαν με 1-2 τον Αγροτικό Αστέρα Αγίας Βαρβάρας.

Για τον 2ο όμιλο, ΟΦΗ και ΑΟ Αγίας Παρασκευής, έμεινε στο 0-0, στον πρώτο χρονικά αγώνα της αγωνιστικής. Συναρπαστικό παιχνίδι με οκτώ τέρματα και στο Μεσολόγγι, καθώς ο Εργοτέλης επικράτησε της ΑΕΚ Μεσολογγίου με 2-6 και ενώ οι γηπεδούχες είχαν προηγηθεί με 2-0. Ολυμπιάδα Υμηττού και Γλυφάδα έμειναν στο 0-0. Οι Άβαντες Χαλκίδας νίκησαν με 2-3 στο Άργος τον Φείδωνα και ο Αστέρας Ρεθύμνου επιβλήθηκε με 1-0 του Ατρομήτου Αθηνών, στην πρώτη νίκη στην ιστορία του στην πρώτη κατηγορία.

Μάλιστα, για τον ΠΑΟΚ, τον ΟΦΗ και την ΑΕΚ Μεσολογγίου ήταν το πρώτο τους παιχνίδι για το φετινό πρωτάθλημα, μιας και την προηγούμενη αγωνιστική οι δύο πρώτες είχαν το ρεπό τους, ενώ η ομάδα του Μεσολογγίου θα έπαιζε με τις Καρυάτιδες Σπάρτης που αποσύρθηκαν.

Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής, που διεξήχθη την Κυριακή 18 Απριλίου:

1ος όμιλος

Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας – ΑΟ Τρίκαλα 2011 0-2

ΠΑΟΚ – ΑΕΛ 2-0

Βασίλισσα Θράκης – Αγροτικός Αστέρας Ευόσμου 0-5

Ελπίδες Καρδίτσας – Άρης Θεσσαλονίκης 1-2

Γιάννενα – ΓΠΣ Καστοριάς 1-0

Ρεπό: Δόξα 2016

 2ος όμιλος

ΟΦΗ – ΑΟ Αγίας Παρασκευής 0-0

ΑΕΚ Μεσολογγίου – Εργοτέλης 2-6

Φείδων Άργους – Άβαντες Χαλκίδας 2-3

Ολυμπιάδα Υμηττού – ΑΕ Γλυφάδας Οδυσσέας 0-0

Νέος Αστέρας Ρεθύμνου – Ατρόμητος Αθηνών 1-0

Ρεπό: Καρυάτιδες Σπάρτης (Αποσύρθηκε)