ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FL: Συνεχίστηκε με την 2η αγωνιστική η δράση - Αναλυτικά τα παιχνίδια - Οι βαθμολογίες

Συνεχίστηκε με την 2η αγωνιστική η δράση στην Football League.

 Για τον Νότιο όμιλο η Ρόδος έμεινε στο 1-1 με την Νίκη Βόλου εντός έδρας, ενώ το Αιγάλεω ηττήθηκε 2-0 εντός έδρας από τον Ιάλυσο, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα.

Το 2/2 έκαναν για τον Βόρειο Όμιλο η Βέροια (1-0 τον Απόλλωνα Πόντου), ο Ολυμπιακός Βόλου (3-1 της ΑΕΠ Κοζάνης) και η Καβάλα (1-0 τον Θεσπρωτό).

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ 2ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Βόρειος όμιλος

Θεσπρωτός-Καβάλα 0-1

To 2/2 έκανε η Καβάλα, η οποία επικράτησε 1-0 εκτός έδρας του Θεσπρωτού για την 2η αγωνιστική της Football League. Το μοναδικό τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση σημειώθηκε στο 36ο λεπτό της αναμέτρησης μετά από σουτ του Βαλαβανόπουλου. Ο Θεσπρωτός θα μπορούσε να ισοφαρίσει αλλά στο 48΄του σουτ του Γώγου χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Κυρίτση.

Θεσπρωτός (Ρότσα): Κίναλης, Ζούρκος, Κωνσταντακόπουλος, Σταυρίδης, Γκανσιέρ (77′ Διγκόζης), Ζιώγας, Ραμίρεζ, Κωνσταντίνου (77′ Σαραντίδης), Πατσέκο, Πούφλης (22′ λ.τ Καζβιρόπουλος), Α. Γώγος (65′ Πέντσας).

Καβάλα (Ανυφαντάκης): Κυρίτσης, Καζαντζίδης, Κολλαράς, Στίκας, Παντελίδης, Γαβριηλίδης, Θωμαΐδης, Παπαδόπουλος (55′ Κέρθι), Βαλαβανόπουλος, Κόκκορης (67′ Μελισσόπουλος), Ορφανίδης.

Βέροια-Απόλλων Πόντου 1-0

Ένα εύστοχο πέναλτι του Πασά στο 28ο λεπτό της αναμέτρησης ήταν ικανό να δώσει τη νίκη στην Βέροια εντός έδρας με 1-0 κόντρα στον Απόλλωνα Πόντου για την 2η αγωνιστική της Football League. Η ομάδα της Ημαθίας έφτασε τους έξι βαθμούς μετά τη νίκη της πρεμιέρας κόντρα στην ΑΕΠ Κοζάνης. Αντίθετα ο Απόλλων Πόντου γνώρισε μια ακόμα ήττα στο πρωτάθλημα.

ΒΕΡΟΙΑ (Δερμιτζάκης): Βελλίδης, Μπουκουβάλας (84′ Πεταυράκης), Παπαχρήστος, Σκόνδρας, Μαραγκός, Οικονόμου, Μπλέτσας (62′ Βεργώνης), Λουκίνας, Πασάς (84′ Αποστολόπουλος), Πόζογλου (74′ Καραγιάννης), Σιμόνι (62′ Μούργος).

Απόλλων Πόντου (Καλαϊτζίδης): Πολίτης, Δαλιανόπουλος, Ζήσης, Νύκταρης, Μουρατίδης (77′ Αναστασίου), Δεινόπαπας, Τουρσίδης (44′ λ.τ Βαφειάδης), Καλογέρης, Αμαραντίδης, Παναγιώτου, Λαμπίρης (90+1′ Αντωνιάδης).

Τρίγλια-Αλμωπός Αριδαίας 1-1

Τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) έσωσε στο 90ο λεπτό της αναμέτρησης η Τρίγλια με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι εντός έδρας κόντρα στον Αλμωπό Αριδαίας. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 84ο λεπτό με σουτ του Μανιού. Μάλιστα θα μπορούσε να είχε κάνει το 2-0 αλλά ο Ντούνγκα αστόχησε σε πέναλτι στο 68ο λεπτό της αναμέτρησης. Τελικά ο Μπρίτο ήταν πιο ψύχραιμος και οι γηπεδούχοι πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας.

Τρίγλια (Γεωργιάδης): Παλαβράκης, Πανάγου, Τσουμάνης, Α. Παπαστεριανός, Βοσκόπουλος, Μ. Παπαστεριανός, Ευθυμιάδης, Δόρης, Τότσκα, Οσμάναγκιτς, Ποζατζίδης.

Αλμωπός Αριδαίας (Τυριακίδης): Μένιος, Μιγκέλ (37′ λ.τ Λόμπα), Ρογγότης, Μεντής, Κουρούπης, Ασλαμπάλογλου (53′ Τούφας), Κολτσίδας, Χαντζάρας (86′ Προκοπίου), Έππας, Μανιός, Πέττας (53′ Γκέσιος).

ΑΕΠ Κοζάνης-Ολυμπιακός Βόλου 1-3

Δεύτερη σερί νίκη για τον Ολυμπιακό Βόλου στο πρωτάθλημα της Football League καθώς μετά τη νίκη της πρεμιέρας κόντρα στην Τρίγλια επικράτησε 3-1 εκτός έδρας της ΑΕΠ Κοζάνης εκτός έδρας για την 2η αγωνιστική της διοργάνωσης. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 50ο λεπτό μετά από σουτ του Παπαδημητρίου για να κάνει το 2-0 ο Βουκελάτος στο 60ο λεπτό. Η ΑΕΠ Κοζάνης μείωσε στο 65ο λεπτό με σουτ του Τρομπούκη για να έρθει ωστόσο ο Παπαδημητρίου στο 75ο λεπτό να κάνει το 3-1 που ήταν και το τελικό σκορ.

ΑΕΠ Κοζάνης (Ναντβόρνικ): Ψαρράς, Τρομπούκης, Κυριαλάνης, Κοτταρίδης (74′ Φολίνας), Καραγιαννίδης, Ταΐρης, Λι, Παπαδόπουλος (80′ Τσιάρας), Καρακατσάνης, Πάλλας, Βοριαζίδης (74′ Ντούκα).

Ολυμπιακός Βόλου (Ξηροφώτος): Ξενοδόχοφ, Γραικός (89′ Χολέβας), Μπουτζίκος, Γιαννίτσης, Φιλίπποβιτς, Αγρόδημος (46′ Παπακώστας), Κόλα, Σκοπελίτης (79′ Πατρώνης), Βασιλούδης (46′ Βουκελάτος), Τσαγκαλίδης, Παπαδημητρίου (87′ Ντούπιτς).

Πανσερραϊκός-Πιερικός 2-0

Η επιστροφή μετά από έναν περίπου χρόνο στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών, συνδυάστηκε και με νίκη για τον Πανσερραϊκό ο οποίος επικράτησε με 2-0 του μαχητικού Πιερικού, ενώ παράλληλα «γεύτηκε» και τους πρώτους τρεις βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα της Football League, με κορυφαίο τον Γιώργο Γεωργιάδη ο οποίος πέτυχε και τα δύο γκολ της ομάδας του (έφτασε τα τρία γκολ στο πρωτάθλημα), σε καθοριστικά σημεία του ματς.

Πανσερραϊκός (Στοΐλας):Καβουσάκης, Κουτσίδης (46′ Γιανναράκης), Κασμερίδης, Ζέρης, Πίντο, Μαρκιόνι, Τσιμίκας (60′ Κρητικός), Γεωργιάδης (77′ Πέτρου), Μέσι (54′ Κόντσι), Λουφάκης (77′ Ψάλτης), Γκούρτσας.

Πιερικός (Παπαβασιλείου): Καραγκιολίδης, Τοπαλίδης, Χαρτσιάς, Γιαλαμίδης, Αποστολόπουλος, Μακρής, Ιντζόγλου (77′ Κρυεμάδι), Γκατσολάρι (68′ Μπενίσκος), Κυβελίδης, Δεμηρτζόγλου (68′ Μηλιώτης), Παπαδόπουλος (59′ Μπουόλι). (ΣΕΡΡΕΣ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΟΛΙΤΗΣ)

Η βαθμολογία στον Βόρειο Όμιλο:

1. ΒΕΡΟΙΑ 6
2. Ολυμπιακός Βόλου 6
3. Καβάλα 6
4. Πανσερραϊκός 3
5. Πιερικός 3
6. Θεσπρωτός 3
7. Τριγλία 1
8. Αλμωπός Αριδαίας 1
9. Απόλλων Πόντου 0
10. ΑΕΠ Κοζάνης 0

Νότιος όμιλος

Επισκοπή-Αστέρας Βλαχιώτη 1-0

Με δράστη τον Λίμα στο 38ο λεπτό η Επισκοπή επικράτησε 1-0 εντός έδρας του Αστέρα Βλαχιώτη για την 2η αγωνιστική της Football League. Αυτή ήταν η πρώτη νίκη για τους γηπεδούχους μετά το 0-0 της πρεμιέρας κόντρα στην Ρόδο. Στην αντίπερα όχθη ο Αστέρας Βλαχιώτη δεν μπόρεσε να κάνει το 2/2 μετά τη νίκη της πρεμιέρας με 1-0 κόντρα στον Ασπρόπυργο. Στο μεταξύ πριν την έναρξη του αγώνα λόγω των κακών καιρικών συνθηκών μετακινήθηκαν οι πάγκοι των δυο ομάδων.

Επισκοπή (Βέλιτς): Βουτσελάς, Ανδρέου, Καραγιάννης, Παναγιωτούδης, Γιαννούτσος, Πολυχρόνης, Λίμα (77′ Τσιριγώτης), Χρουσιέλ, Τιάγκο, Σουμπασάκης, Τσόφλιος.

Αστέρας Βλαχιώτη (Βαζάκας): Φαρμάκης, Ευαγγελιδάκης, Πρίκας, Κορνέζος, Μάγκας, Νικολάου (85′ Μπρακομόντε), Σκεντεράι (85′ Καρβούνης), Καλλέργης (68′ Παπούλης), Βερνάδος, Μαρτσέφ (85′ Τουλουβασίλης), Παλιάτσος (54′ Πατσαρούχας).

Ασπρόπυργος-Καλαμάτα 0-2

Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα πήρε η Καλαμάτα, η οποία επικράτησε 2-0 εκτός έδρας του Ασπροπύργου και έφτασε τους τέσσερις βαθμούς μετά την ισοπαλία της πρεμιέρας κόντρα στην Καλαμάτα. Από την πλευρά τους οι γηπεδούχοι γνώρισαν την 2η ήττα τους στο πρωτάθλημα και δεν έχουν πάρει ως τώρα κάποιον βαθμό. Το προβάδισμα στην Καλαμάτα έδωσε ο Αλεξόπουλος στο 28ο λεπτό για να κάνει το 2-0 ο Μπακαγιόκο στο 85ο λεπτό.

Ασπρόπυργος (Βαζέχα): Γκέκας, Πατσατζόγλου, Τριποτσέρης, Αργυρόπουλος, Να (38′ λ.τ Αμπεσόλο), Μουκίδης, Ζαχαρός, Τζανουλίνος (60′ Κυριαζής), Λάμπογλου, Πετσίτης, Μαρούδας (60′ Γεωργακόπουλος).

Καλαμάτα (Αναστόπουλος): Ταΐρης, Μαβινγκά, Κωνσταντινόπουλος, Μπακαγιόκο, Γκαλίτσιος, Παπατόλιος, Νατσιόπουλος (38′ λ.τ Παυλίδης), Σουμπίνιο (67′ Αναστασόπουλος), Μπουσμπίμπα, Φελίπε (88′ Μαρκόφσκι), Αλεξόπουλος (67′ Ηλιόπουλος).

Καλλιθέα-Σαντορίνη 1-1

Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι Καλλιθέα και Σαντορίνη έμειναν στο 1-1 με τους φιλοξενούμενους να γλυτώνουν την ήττα με γκολ του Παντίδου στο 90+2΄. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 32ο λεπτό με δράστη τον Μουσταφίδη.

Καλλιθέα (Κούτσης): Κουρεπίνης, Καντέ, Καββαδίας (54′ Φέκκας), Καλύβας, Κρητικός, Μαρουκάκης, Μουσταφίδης, Παπαγγελής, Σταύρου, Στούπης, Χοτζάλλι (33′ λ.τ Ενγκουέμ).

Σαντορίνη 2020 (Παντέλης): Δερμιτζάκης, Μπιρμπίλη, Κουρέλας, Παντίδος, Παπαζαχαρίας, Σιμιτσής, Πολύζος (74′ Λάμπρου), Μηνάς (46′ Σκαθαρούδης), Κανούλας (80′ Περογαμβράκης), Ντινιωτάκης (63′ Γιουκούδης), Ιβανίδης (46′ Μαλάι).

Η βαθμολογία στο Νότιο Όμιλο:

1. Ιάλυσος 4
2. Καλαμάτα 4
3. Επισκοπή 4
4. Αστέρας Βλαχιώτη 3
5. Αιγάλεω 3
6. Καλλιθέα 2
7. Ρόδος 2
8. Σαντορίνη 2
9. Νίκη Βόλου 1
10. Ασπρόπυργος 0

mikriliga