ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Οι τρεις που προκρίθηκαν, οι ρεβάνς και η κλήρωση του κυπέλλου Ελλάδος

Oι ομάδες που προκρίθηκαν στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου, οι ρεβάνς της Πέμπτης, το πρόγραμμα και η κλήρωση της Παρασκευής - Ολες οι λεπτομέρειες.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ προκρίθηκαν σήμερα στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος 2020-21. Οι Γιαννιώτες νίκησαν 3-2 τον Ατρόμητο στο Περιστέρι (2-2 ο αγώνας στο γήπεδο των Ζωσιμάδων), οι "ερυθρόλευκοι" επικράτησαν του Παναιτωλικού στο «Γ. Καραϊσκάκης με το ίδιο σκορ που είχαν νικήσει στο Αγρίνιο (3-0) και οι Θεσσαλονικείς «πέρασαν» με 2-1 της ΑΕΛ στη Λάρισα (5-0 το πρώτο ματς στην Τούμπα), στο ντεμπούτο του Σίντζι Καγκάβα στον Δικέφαλο του Βορρά.

Σήμερα Πέμπτη 4/2 ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει το Βόλο στο Ηράκλειο (15.00, πρώτο ματς 2-0 υπέρ του Βόλου), ο Αστέρας φιλοξενεί τον Αρη στην Τρίπολη (17.15, πρώτο ματς 2-0 υπέρ του Αρη) και ο Απόλλων φιλοξενεί την ΑΕΚ στη Ριζούπολη (19.30, πρώτο ματς 2-0 υπέρ της Ενωσης), ενώ ο Παναθηναϊκός και η Λαμία έχουν προκριθεί στην προημιτελική φάση χωρίς αγώνα.

Η κλήρωση των προημιτελικών θα γίνει την Παρασκευή (5/2) και θα καλυφθεί μέσω live streaming από την ιστοσελίδα της ΕΠΟ (www.epo.gr). Τα αποτελέσματα της κλήρωσης και το επίσημο πρόγραμμα των αγώνων θα αναρτηθούν επίσης στην ιστοσελίδα της ομοσπονδίας. Στους προημιτελικούς θα χρησιμοποιηθεί και η τεχνολογία του VAR, παρεκτός και μία από τις δύο αντιπάλους δεν το θελήσει...