ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Για αρχές Γενάρη πάει η FL - Ξεκινούν σήμερα οι προπονήσεις στην SL2

Δόθηκε οριστικά το πράσινο φως από τους Λοιμωξιολόγους για ομαδικές προπονήσεις στη Super League 2.

Αργά το βράδυ του Σαββάτου οι Λοιμωξιολόγοι έδωσαν οριστικά το πράσινο φως για τις ομαδικές προπονήσεις, κάτι που σημαίνει ότι η κατηγορία μετράει αντίστροφα για την επανεκκίνηση της.

Συγκεκριμένα τα πρώτα πρωταθλήματα που αρχίζουν από σήμερα προπονήσεις, σύμφωνα με την ΚΥΑ που εκδόθηκε είναι της SuperLeague 2 και της Volleyleague Ανδρών, οι οποίες κατέθεσαν το αναθεωρημένο υγειονομικό πρωτόκολλο στην ΓΓΑ.

 Αυτές ήταν και οι τελευταίες λίγκες που μπαίνουν στην διαδικασία και αμέσως μετά πιστεύεται ότι θα ακολουθήσουν και άλλες κατηγορίες ποδοσφαίρου, κάτι που σημαίνει ότι ανοίγει ο δρόμος ώστε να ξεκινήσουν οι προπονήσεις και στην F.L.

Σύμφωνα με πληροφορίες του kerkidasport.gr, αυτό δεν πρόκειται να γίνει μέχρι το τέλος αυτής της χρονιάς, αλλά αρχές του νέου έτους, κάτι που σημαίνει ότι τα επίσημα παιχνίδια πρωταθλήματος θα ξεκινήσουν αρχές του Φεβρουαρίου.

Μάλιστα λόγω της αργοπορίας της έναρξης, αν όλα πάνε καλά, θα διεξαχθούν μόνο οι 18 αγωνιστικές του πρωταθλήματος και δεν θα γίνουν τα πλέι οφ και πλέι άουτ. Έτσι οι δύο πρώτοι των δύο ομίλων, θα ανέβουν απευθείας στην S.L.2.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΓΓΑ:

« Επιτρέπεται από αύριο Κυριακή, 13 Δεκεμβρίου 2020, η λειτουργία των αθλητικών εγκαταστάσεων, για προπονήσεις χωρίς την παρουσία θεατών, των ομάδων που μετέχουν στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Β’ Εθνικής κατηγορίας (Super League 2) και στο πρωτάθλημα πετοσφαίρισης (Volley League)».