ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Στο πλευρό του Κ. Γεωργιάδη και πάλι ο Βαγγέλης Ντίσιος

Παρά την αβεβαιότητα που επικρατεί στο χώρο του αθλητισμού η ομάδα του ΠΟ Τρίγλιας εργάζεται καθημερινά ώστε να παρουσιαστεί απόλυτα έτοιμη όταν ξεκινήσουν οι επίσημες υποχρεώσεις.

Έτσι, ο ΠΟΤ πραγματοποίησε μια προσθήκη στο τεχνικό του επιτελείο, με τον γνώριμο στους Ημαθιώτες φιλάθλους Βαγγέλη Ντίσιο να αναλαμβάνει την θέση του άμεσου συνεργάτη του προπονητή Κώστα Γεωργιάδη, με τους δυο τους να έχουν συνεργαστεί στο πρόσφατο παρελθόν και στην ομάδα της ΒΕΡΟΙΑΣ.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση: 

”Η Διοίκηση της Π. Α. Ε. Π. Ο. Τρίγλιας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Βαγγέλη Ντίσιο, ο οποίος εντάσσεται στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας, ως άμεσος συνεργάτης του Κώστα Γεωργιάδη.

Ο Βαγγέλης Ντίσιος έχει διατελέσει άμεσος συνεργάτης του Στάϊκου Βεργέτη σε Αστέρα Τρίπολης στην Super League 1 και Δόξα Δράμας στην Super League 2.

Ως πρώτος προπονητής κάθισε στον πάγκο του Αετού Σκύδρας, του Αλμωπού Αριδαίας, του Απόλλωνα Κρύας Βρύσης, του Εδεσσαϊκού, της Νάουσας και του Παναρκαδικού.

Την περσινή περίοδο υπήρξε και πάλι άμεσος συνεργάτης του Κώστα Γεωργιάδη στον πάγκο της Βέροιας.