Σούπερ Λίγκα 1 σε Ένωση SL2 - FL: «Δεδομένη η στήριξή μας...»

Την πλήρη στήριξή της στην Ένωση Σούπερ Λίγκας 2-Football League εξέφρασε η Σούπερ Λίγκα 1 αναφορικά με το ζήτημα της έναρξης των πρωταθλημάτων των δύο μικρότερων κατηγοριών.

Την Κυριακή (15/11) ο πρόεδρος της SL1, Λεωνίδας Μπουτσικάρης, έστειλε τη σχετική επιστολή, τονίζοντας ότι περιμένει από την Ένωση SL2-FL να υποδείξει στη Λίγκα το πώς μπορεί η τελευταία να συμβάλει ακόμη περισσότερο στην προσπάθεια να αρχίσουν τα δύο πρωταθλήματα.

Αναλυτικά: «Όπως γνωρίζετε από την πρώτη στιγμή η Super League 1 στέκεται αρωγός στην απολύτως δίκαιη προσπάθεια της Super League 2 και της Football League για άμεση επανέναρξη των πρωταθλημάτων σας.

Η τήρηση των ίδιων υγειονομικών πρωτοκόλλων με την Super League 1, η συνεργασία με το ίδιο επιστημονικό προσωπικό αλλά και η εν γένει στενότατη μεταξύ μας συνεργασία εγγυώνται την τέλεση των Πρωταθλημάτων σας υπό το ίδιο καθεστώς ασφάλειας με αυτό της Super League 1.

Είναι δεδομένο ότι η άμεση έναρξη του πρωταθλήματος της Super League 2 είναι κομβική για τις ΠΑΕ αλλά και το μέλλον εκατοντάδων ποδοσφαιριστών και εργαζομένων σας. Η δε ομαλή διεξαγωγή του επηρεάζει και την Super League 1, όχι μόνο διότι το επαγγελματικό ποδόσφαιρο οφείλει να είναι ενιαίο αλλά και διότι οι κατηγορίες μας συνδέονται άρρηκτα με το ζήτημα των προβιβασμών και υποβιβασμών.

Η στήριξή μας στο δίκαιο αίτημά σας είναι δεδομένη και αναμένουμε να μας υποδείξετε τους τρόπους που επιθυμείτε να συμβάλουμε περαιτέρω στην προσπάθειά σας.

Με εκτίμηση,
Λεωνίδας Μπουτσικάρης
Πρόεδρος
Super League Ελλάδα».

Πηγή: a-sports.gr