ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Κοινή προσπάθεια για την έναρξη των πρωταθλημάτων SL2 και FL

Εντάσεις και εν τέλει κοινή γραμμή στην τηλεδιάσκεψη μεταξύ ΠΣΑΠ και Super League 2, Football League.

Ξεκίνησε η κοινή προσπάθεια πρωταγωνιστών και παραγόντων για την έναρξη των πρωταθλημάτων της Super League 2 και της Football League. Την Παρασκευή (13/11) έγινε τηλεδιάσκεψη μεταξύ του ΠΣΑΠ και της διοργανώτριας αρχής την οποία παρακολούθησαν συνολικά 19 ποδοσφαιριστές των δύο κατηγοριών.

Αρχικά επικράτησε ένταση μεταξύ του προέδρου του ΠΣΑΠ, Γιώργου Μπαντή και παραγόντων με αφορμή την τελευταία ανακοίνωση του πρώτου, αλλά και προτάσεις για μειώσεις συμβολαίων που έπεσαν στο τραπέζι. Τα πνεύματα, πάντως, ηρέμησαν και η κουβέντα προχώρησε σε καλό κλίμα.

Τη διοργανώτρια εκπροσώπησαν πλην του προεδρείου (Λεουτσάκος, Τουτζάρης, Σταμούλης) οι ΠΑΕ Δόξα Δράμας, Απόλλων Λάρισας, Ολυμπιακός Βόλου, Χανιά, Λεβαδειακός, ενώ μεταξύ άλλων τοποθετήθηκαν ποδοσφαιριστές όπως οι Βαγγέλης Μόρας, Χρήστος Αραβίδης.

Ο Λεωνίδας Λεουτσάκος ακολούθως ήρθε σε επικοινωνία με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο και τον ομόλογό του της Super League 1, Λεωνίδα Μπουτσικάρη, προκειμένου να υπάρξει κοινή ανακοίνωση από όλους τους φορείς. Ο στόχος κοινός, να ξεκινήσουν άμεσα τα πρωταθλήματα των Super League 2, Football League.

Πηγή: footballleaguenews.gr