ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Αφιέρωμα Μουντιάλ 2014: Εθνική Ισημερινού

Στην 3η τους συμμετοχή σε τελικά Παγκοσμίου Κυπέλλου οι «τρικολόρ» του Ισημερινού ταξιδεύουν για την συμμετοχή και ει δυνατόν την διάκριση στα γήπεδα της Βραζιλίας. Σε έναν όμιλο που δεν αποτελεί φόβητρο θα ήταν μεγάλη επιτυχία αν επαναλάμβαναν την επιτυχία του 2006 που πέρασαν την φάση των ομίλων και αποκλείστηκαν στην φάση των «16».

Η ομάδα του Ρεϊνάλντο Ρουέδα έπρεπε να ξεπεράσει τον χαμό του Κρίστιαν Μπενίτεθ και να προκριθεί στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου και για τον «Τσούτσο» που είχε αγωνιστεί 58 φορές με την φανέλα της Εθνικής Ισημερινού και απεβίωσε στα 27 του. Μάλιστα, η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία του Ισημερινού αποφάσισε να αποσύρει την φανέλα με το νούμερο 11 εις μνήμην του Μπενίτεζ.

Στην προκριματική φάση, οι «Τρικολόρ» είχαν μεγάλη απόκλιση μεταξύ των εντός έδρας παιχνιδιών και αυτών μακριά από ο Κίτο. Το υψόμετρο και οι διαφορετικές κλιματολογικές συνθήκες έδιναν στον Ισημερινό ξεκάθαρο αβαντάζ και οι ποδοσφαιριστές του Ρουέδα το εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο όμως εκτός Κίτο έχαναν την δυναμική τους. 

Παρόλα αυτά πήραν την πρόκριση για 3η φορά και περιμένουν να ζήσουν την μεγάλη εμπειρία ενός ακόμα Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Διαβάστε περισσότερα στο betarades.gr...