ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

"Σκαρφάλωσε" στην δεύτερη θέση η Αναγέννηση Κολινδρού

Στη 2η θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας ανέβηκε η Αναγέννηση Κολινδρού που κέρδισε με 2-0 τον ΓΑΣ Σβορώνο, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής.

Η ομάδα του Σάκη Παγγούρα έχει 7 βαθμούς, όσους και οι Αχιλλέας Νεοκαισάρειας, Ακαδημία Πλαταμώνα και ΠΑΕ Ποντίων, ενώ η ομάδα του Σβορώνου είναι πλέον μία από τις δύο ομάδες χωρίς βαθμό (η άλλη είναι η 25η Μαρτίου).

Το 1-0 για την Αναγέννηση έκανε ο Κίτσας στο 30′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Το τελικό 2-0 διαμορφώθηκε στο 55′ από τον Ματζουράκη.

Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να πετύχουν κι άλλα τέρματα ενώ οι φιλοξενούμενοι, από την πλευρά τους, είχαν πολύ καλή εικόνα στο “χορτάρι” του “Ηλίας Δούλιας”, δημιούργησαν και έχασαν ευκαιρίες, αλλά τους έλειψε το γκολ.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Παραδεισόπουλος με βοηθούς τη Φωτιάδου και τον Ραφαηλίδη.

Αναγέννηση Κολινδρού: Τόλιος, Βασιλείου (74′ Βουδούρης), Θεοδώρου (83′ Κακάνης), Κοσμίδης, Τόζογλου, Μπουρανής, Κίτσας (83′ Μπιλιαδέρης), Λαδάς, Πρασσάς (74′ Χνούδας), Πατατούκας (65′ Γκουδάρας), Ματζουράκης.

ΓΑΣ Σβορώνος: Σακελλαρίδης, Χ. Βούλγαρης (80′ Αλσέλα), Ντρελαλάι (71′ Μπέλπας), Ν. Βούλγαρης, Νταντίνης, Ζώβληκας, Γκατζούνης (71′ Β. Καμπερίδης), Ευαγγελόπουλος (60′ Ασλανίδης), Δελαβερίδης, Χ. Καμπερίδης, Χατζηθεοδωρίδης.

Πηγή: katerinisport.gr