ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Super League 2: Στα χέρια των ομάδων το προσχέδιο της προκήρυξης!

Η Super League 2 προετοιμάζεται για το επερχόμενο ΔΣ που θα κρίνει πολλά για τη νέα σεζόν.

Πληροφορίες της mikriliga.com αναφέρουν ότι είναι ήδη έτοιμο το προσχέδιο της προκήρυξης του πρωταθλήματος, το οποίο στάλθηκε από τη διοργανώτρια στις ομάδες.

Αυτό θα συζητηθεί στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης την προσεχή Τετάρτη και περιλαμβάνει μια σειρά από κομβικά ζητήματα που θα χρειαστούν και την σχετική έγκριση για να προχωρήσει η διαδικασία.

Ειδικότερα στο προσχέδιο περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων:

-πως θα είναι το πρωτάθλημα
-πόσοι θα προβιβαστούν
-πόσοι θα υποβιβαστούν
-οι αλλαγές στο πειθαρχικό κομμάτι (ποινές, πρόστιμα)

Θυμίζουμε ότι το Συμβούλιο ήταν να γίνει Παρασκευή 11/9, ωστόσο μετατέθηκε για αυτήν την εβδομάδα. Στο διάστημα αυτό συνέβησαν πολλά αναφορικά με την αναδιάρθρωση.

Οι ομάδες της FL επισκέφθηκαν την ΓΓΑ και παρέδωσαν συμβολικά τις σφραγίδες τους στην γραμματέα του Λευτέρη Αυγενάκη, ενώ με ανακοινώσεις των ΠΑΕ αλλά και των παικτών εκφράζεται η ανάγκη για την αναδιάρθρωση.

Παράλληλα, θα κατατεθεί τροπολογία από το ΜεΡα25 στη Βουλή για ενιαία Β’ Εθνική με 2 ομίλους, την ώρα που ο υφυπουργός Αθλητισμού δεν έχει τοποθετηθεί επί της ουσίας για το κρίσιμο ζήτημα και αντάλλαξε επιστολές με τον Λεωνίδα Λεουτσάκο.

Κατά νομικούς κύκλους θεωρείται δύσκολη η παρέμβαση Αυγενάκη καθώς η πρόσφατη απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου του δένει τα… χέρια.

Σε κάθε περίπτωση ξημέρωσε ακόμη μια εβδομάδα-φωτιά για την SL2-FL.

mikriliga