«Κληρώνει» σήμερα για την αναδιάρθρωση!

Κρίσιμη η σημερινή μέρα για την επόμενη μέρα του ελληνικού ποδοσφαίρου, καθώς θα συνεδριάσουν κατά σειρά Super League, Super League 2 και ΕΠΟ. Η Ομοσπονδία θα πάρει τις τελικές αποφάσεις για αναδιάρθρωση και μπαράζ.

Η Super League συνεδριάζει με τηλεδιάσκεψη στις 11.00, θα ακολουθήσει η Super League 2 στις 13.00 αλλά τον τελευταίο λόγο θα τον κλείσει η ΕΠΟ που συνεδριάζει στις 17.00.

Η Super League λοιπόν, αναμένεται να επικυρώσει τη βαθμολογία και για τις θέσεις 7-14, και να ζητήσει εκ νέου, τον ορισμό του αγώνα μπαράζ ανάμεσα στην 13η Ξάνθη και τον 2ο της Football League Απόλλωνα Σμύρνης. Αναμένεται, να επιμείνει φυσικά στις 14 ομάδες και να απορρίψει το ενδεχόμενο αναδιάρθρωσης.

Στα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι και το νέο πρωτάθλημα, να μην διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών αλλά με συγκεκριμένο αριθμό φιλάθλων στις εξέδρες.

Η Super League 2 συνεδριάζει στις 13.00 και θέλει φυσικά την αναδιάρθρωση, με 18 ομάδες στην μεγάλη κατηγορία και στην επόμενη και με 16 στην Football League.

Αυτό, σημαίνει ότι δεν θα πέσει καμία ομάδα και θα προβιβαστούν οι 4 πρώτες της SL2 δηλαδή, ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο Απόλλων Σμύρνης και τα Χανιά με τον Λεβαδειακό, κάτι βέβαια που μοιάζει απίθανο να προχωρήσει καθώς η Super League θέλει πρωτάθλημα 14 ομάδων.

Μια άλλη πρόταση της Super League 2 είναι η πρώτη κατηγορία με 16 ομάδες και ενοποίηση της SL2 με τη FL με ένα πρωτάθλημα (βορράς και νότος).

Τελευταία χρονικά, είναι η συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, στις 17.00, επίσης με τηλεδιάσκεψη, όπου αναμένεται να παρθούν οι οριστικές αποφάσεις για το άμεσο μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η Ομοσπονδία είναι αυτή που έχει τον τελευταίο λόγο σε ότι αφορά τις τρεις κατηγορίες, την αναδιάρθρωση, το μπαράζ ανόδου, ακόμα και για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας για τον οποίο έχει ανακοινώσει πως θα διεξαχθεί στις 30 Αυγούστου!

Πηγή: fosonline.gr