ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Όρισε τον τελικό Κυπέλλου η ΕΠΟ - Πότε και πού θα διεξαχθεί - Αναμένονται αντιδράσεις!

Είναι οριστικό. Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό θα διεξαχθεί στις 30 Αυγούστου στο ΟΑΚΑ!

Η απόφαση πάρθηκε από την ΕΠΟ στη σημερινή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής με ψήφους 12 υπέρ και 3 κατά.

Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Βαγγέλης Γραμμένος, ο πρόεδρος της Super League 1 Λεωνίδας Μπουτσικάρη, αλλά και ο αντιπρόεδρος των ερυθρόλευκων Τάκης Αγραφιώτης ψήφισαν για τελικό στις 30 Ιουλίου.

Λευκό έριξε ο β' αντιπρόεδρος του ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης, ενώ απών ήταν ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Βαγγέλης Ασλανίδης. Όλοι οι υπόλοιποι ψήφισαν για 30 Αυγούστου.

Υπενθυμίζεται ότι βάσει της προκήρυξης δεν πρέπει να ορίζεται ο τελικός στην έδρα μίας εκ των δύο αντιπάλων και πως το ΟΑΚΑ είναι της ΑΕΚ, αλλά ο Ολυμπιακός είχε ζητήσει (έπειτα από όσα είχαν προηγηθεί) στις 19/7 να γίνει το ματς στο συγκεκριμένο γήπεδο, καθώς δεν ήταν σύμφωνος με τη διεξαγωγή του στη Ριζούπολη.

Πρέπει να σημειωθεί, τέλος, ότι στις 6 Αυγούστου (22:00) υπάρχει η ρεβάνς του Ολυμπιακού με τη Γουλβς για τη φάση των «16» του Europa League και στις 3 Σεπτεμβρίου το ματς της 1ης αγωνιστικής του Nations League μεταξύ της Σλοβενίας και της εθνικής μας ομάδας.

Αυτό σημαίνει ότι ακόμη κι αν οι Πειραιώτες αποκλειστούν από τους «λύκους», θα πρέπει να αρχίσουν την προετοιμασία τους γύρω στις 15 Αυγούστου και μετά από δύο εβδομάδες να αντιμετωπίσουν την Ένωση στον τελικό του Κυπέλλου.

filathlos.gr