ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Πέρασε άνετα η πρόταση Λεουτσάκου για τετραετή θητεία - Τι ψήφισε η ΒΕΡΟΙΑ

Εγκρίθηκε στη γενική συνέλευση της Τρίτης (7/7) η τροποποίηση του καταστατικού της Ένωσης Σούπερ Λίγκας 2 – Football League, σύμφωνα με την πρόταση του Λεωνίδα Λεουτσάκου για να γίνει από διετής, τετραετής η θητεία του Δ.Σ. της διοργανώτριας. Και μάλιστα, η αλλαγή αυτή πέρασε άνετα με ψήφους 17 υπέρ και μόλις 5 κατά.

Συγκεκριμένα «ναι» ψήφισαν οι: Απόλλων Λάρισας, Απόλλων Σμύρνης, Απόλλων Πόντου, Δόξα Δράμας, Εργοτέλης, Κέρκυρα, Παναχαϊκή, Αιγάλεω, Βέροια, Διαγόρας, Θεσπρωτός, Ιάλυσος, Ιωνικός, Καβάλα, Καλαμάτα, Ολυμπιακός Βόλου, και ο Λεουτσάκος, ενώ «όχι» επέλεξαν οι: A.E. Kαραϊσκάκης, Τρίκαλα, Νίκη Βόλου, Ασπρόπυργος και Λεβαδειακός.

Να σημειωθεί ότι από τη διαδικασία έλειπαν πέντε ομάδες, αυτές ήταν οι ΠΑΣ Γιάννινα, Πλατανιάς, Χανιά, Ιεράπετρα, Τρίγλια.

Τέλος σχεδόν ομόφωνα εγκρίθηκαν ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός με μόνη διαφωνία αυτή του Λεβαδειακού, που είναι σε ανοιχτή κόντρα με τη διοίκηση της διοργανώτριας με αφορμή την απόφαση της οριστικής διακοπής του πρωταθλήματος της SL2.

Πηγή: a-sports.gr