ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Σούπερ Λίγκα 1: Έδωσε το ok η κυβέρνηση ξεκινά το πρωτάθλημα 6-7 Ιουνίου!

Οριστικό… Μπάλα ξανά! Η κυβέρνηση άναψε το «πράσινο φως», απάντησε θετικά την Τετάρτη (27/5) στο αίτημα της Σούπερ Λίγκας 1 και το πρωτάθλημα ξεκινά εκ νέου το Σαββατοκύριακο 6-7 Ιουνίου 2020.

Το ok της κυβέρνησης (η ΓΓΑ δέχθηκε ότι τηρούνται κατά γράμμα τα υγειονομικά πρωτόκολλα) γέμισε με ικανοποίηση τη διοργανώτρια, η οποία δεν χάνει καθόλου χρόνο πλέον.

Έτσι την Πέμπτη (28/5) θα συγκληθεί Διοικητικό Συμβούλιο μέσω τηλεδιάσκεψης, ενώ στην ημερήσια διάταξη είναι και η κλήρωση των πλέι άουτ (θέσεις 7-14), που είχε μείνει σε εκκρεμότητα.

Φυσικά, θα υπάρξει επικαιροποίηση και του αναλυτικού προγράμματος των πρώτων αγωνιστικών των πλέι οφ των θέσεων 1-6 της κανονικής περιόδου, που είχε ολοκληρωθεί πριν από την αναγκαστική διακοπή ελέω κορωνοϊού.

Θυμίζουμε ότι στην πρεμιέρα των πλέι οφ τα ματς είναι τα: ΑΕΚ - Παναθηναϊκός, Άρης - ΟΦΗ, ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός. Να σημειώσουμε ότι η ανακοίνωση της διοργανώτριας λίγο πριν από τη 1 το μεσημέρι της Τετάρτης ανέφερε τα εξής:

«Ανακοινώνεται ότι την Πέμπτη 28/05/2020 στις 13:00 θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1/ Κλήρωση αγώνων Play Out. Ορισμός αγώνων Play Off & Play Out.

2/ Διάφορα».

Πηγη: a-sports.gr