ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Επίσημο: Ξεκινούν οι ομαδικές προπονήσεις, 6-7 Ιουνίου αρχίζουν τα πλέι οφ της Super League 1

Το Σαββατοκύριακο 6-7 Ιουνίου θα ξεκινήσουν τα πλέι οφ και τα πλέι άουτ της Super League 1 και το μόνο που απομένει για να ανακοινωθεί, είναι να ψηφίσουν την σχετική απόφαση οι ομάδες στην τηλεδιάσκεψη που θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα.

Η συνέχιση του πρωταθλήματος οφείλεται στο γεγονός πως  υπάρχει οριστική απόφαση των υγειονομικών αρχών να ξεκινήσουν άμεσα οι ομάδες κανονικές προπονήσεις των ομάδων. 

Η απόφαση αυτή έχει πάρει ήδη ΦΕΚ και η έναρξη των  ομαδικών προπονήσεων θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα ή το αργότερο Τρίτη.

Οι υγειονομικές αρχές έχουν ήδη καταστρώσει το σχέδιο αντιμετώπισης ενός πιθανού κρούσματος κορονοϊού στις ομάδες και όπως έχει γίνει γνωστό, ο ασθενής ποδοσφαιριστής θα μπαίνει σε κατ’ οίκον καραντίνα, ενώ όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές της ομάδας του θα μπαίνουν σε καραντίνα 5 ημερών σε ξενοδοχείο ή σε ξενώνες προπονητικού κέντρου, όπου και θα προπονούνται απομονωμένοι. Σε αυτούς, θα γίνει διπλό τεστ, την 3η και την 5η μέρα της καραντίνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λοιπόν, η επανέναρξη του πρωταθλήματος προορίζεται για το διάστημα 6-7 Ιουνίου ενώ η λήξη των πλέι οφ θα προγραμματιστεί πιθανότατα για τις 19 Ιουλίου.

Ενδιάμεσα, θα υπάρχει μια κενή ημερομηνία για να διεξαχθούν οι επαναληπτικοί ημιτελικοί του κυπέλλου, ενώ ο τελικός  θα διεξαχθεί όπως όλα δείχνουν μετά τη λήξη των πλέι οφ.

filathlos.gr