Λουκέτο σε όλα τα Εθνικά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου λόγω κορωνοϊού!

Λουκέτο μπαίνει στα Εθνικά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου λόγω κορωνοϊού!

Αναβάλλονται τα πλέι οφ της Super League και αύριο Παρασκευή θα γίνει έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο, καθώς δεν υπήρχε ομοφωνία για το τυπικό της απόφασης.

Επίσης, δεν θα διεξαχθεί η προγραμματισμένη 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2, που ξεκινούσε με ματς την Παρασκευή (13/3), όπως και η 24η στροφή της Football League.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 και Β Εθνικής Κατηγορίας, αποφασίστηκαν για προληπτικούς λόγους δημόσιας υγείας:

Η αναβολή του Πρωταθλήματος Super League 2, αγωνιστικής περιόδου 2019-2020

Η αναβολή του Πρωταθλήματος Football League, αγωνιστικής περιόδου 2019-2020

Με γνώμονα την προστασία της υγείας όλων των εμπλεκομένων ατόμων στη διεξαγωγή των Πρωταθλημάτων μας και παρακολουθώντας τις εξελίξεις σχετικά με την εξάπλωση του ιού SARS-CoV-2, η Διοργανώτρια Αρχή θα ενημερώσει για την επανέναρξη των αγώνων με νεότερο έγγραφο.

Αναβολή και στην Γ' Εθνική

Σύμφωνα με απόφαση της ΕΠΟ, οι αναμετρήσεις του πρωταθλήματος που ήταν προγραμματισμένες να διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο (14-15/3), αναβάλλονται μέχρι νεωτέρας, καθώς ο κορονοϊός έχει πλήξει όχι μόνο ολόκληρο τον πλανήτη, αλλά και τον παγκόσμιο Αθλητισμό.