ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

6η μεταβατική περίοδος-βελτίωσης του τερματοφύλακα από τον Διονύση Γρηγορόπουλο

Ο πολύπειρος προπονητής τερματοφυλάκων Διονύσης Γρηγορόπουλος σε συνεργασία με τον γυμναστή Δημήτρη Σιμητη, βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να διοργανώσουν την 6η μεταβατική περίοδο-βελτίωσης του τερματοφύλακα για αθλητές άνω των 13 ετών.

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα ιδανικό για τη μεταβατική περίοδο ανάμεσα στις αγωνιστικές υποχρεώσεις των ομάδων, τα άμεσα αποτελέσματα του οποίου εντυπωσίασαν τους συμμετέχοντες παλαιοτέρων ετών.

Η διάρκεια της μεταβατικής περιόδου είναι από τις 18 Ιουνίου ως 11 Ιουλίου 2018 και θα περιλαμβάνει πρόγραμμα 15 προπονήσεων.

Στα πλαίσια της προσπάθειας για βελτίωση και εξέλιξη των νέων Τερματοφυλάκων ο έμπειρος προπονητής τερματοφυλάκων Διονύσης Γρηγορόπουλος (Βέροια, Αιγινιακός, Αναγ. Γιαννιτσών, ΠΑΟ Κουφαλίων, Ζάκυνθο είναι μερικές από τις ομάδες που έχει πρωταγωνιστήσει)έχει σαν στόχο να εξασφαλίσει την προσωπική βελτίωση του κάθε νεαρού τερματοφύλακα ατομικά, με πρόγραμμα βασισμένο στις αδυναμίες του αλλά και τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του, πάντα με συγκεκριμένους, ουσιαστικούς, τελικούς στόχους.

Η φιλοσοφία της μεταβατικής περιόδου είναι η δημιουργία και υποστήριξη ολοκληρωμένων τερματοφυλάκων με την τεχνική αλλά και την αυτοπεποίθηση να σταθούν στην δύσκολη αυτή θέση στο υψηλότερο αγωνιστικό επίπεδο.

Συγκεκριμένα η συμμετοχή θα παρέχει:

• Θεωρία • Τεχνική

• Δύναμη

• Ταχυδύναμη

• Αντίδραση

• Τακτική

Οι προπονήσεις θα γίνονται στην Αλεξάνδρεια στο Δημοτικό Γήπεδο του Νησιού Ακαδημίας Ακαδημίας Αστέρας Αλεξάνδρειας και στα Γιαννιτσά στο γήπεδο του Φιλλιπου Πενταπλατανου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟ ΤΗΛ:

697 494 3293

697 477 2153